buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenuminus-smallpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
28
Vremenska prognoza
28 29 19
Sub 27 18
Ned 30 18
Pon 29 18
Uto 31 18
Sri 29 19
Otvoreno 10:00 - 21:00 Zatvoreno

Ecco

Dobrodošli u Ecco trgovinu u Designer Outletu Croatia!
ECCO je jedan od vodećih svjetskih brandova obuće koji uspješno kombinira prepoznatljiv skandinavski dizajn i udobnost. ECCO svoj uspjeh gradi na izvanrednom pristajanju cipele i upotrebi vrhunskih koža. ECCO posjeduje i upravlja svakim dijelom lanca vrijednosti, od vlastitih štavionica za proizvodnju koža do same proizvodnje obuće. Osnovan je 1963.g. u Danskoj te je i danas u vlasništvu obitelji osnivača.

Filozofija koja govori da se cipela mora prilagođavati stopalu, kako bi se postigla maksimalna udobnost nošenja, osnovna je misao vodilja branda ECCO. Više od 55 godina tradicije kombinirano s najnaprednijih tehnološkim dostignućima sadržano je u svakom paru ECCO obuće. Bogat asortiman nudi idealno rješenje za sve prilike i sve uzraste. Bilo da se radi o formalnim prilikama, urbanom gradskom stilu ili provođenju vremena u prirodi, ECCO nudi obuću za muškarce, žene i djecu. Raznovrsnost stilova i modela upotpunjena je bogatim asortimanom muških i ženskih torbi i novčanika te ostalih popratnih artikala.

Ecco tim vas očekuje u Designer Outletu Croatia.

Ecco

Designer Outlet Croatia
Prodavaonica 22
Alfreda Nobela 4, Sop
10361 Sesvete - Kraljevec

+385 1 2016 932

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna