buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
19
19 22 14
Sub 2311
Ned 2011
Pon 2112
Uto 148
Sri 146

DESIGNER OUTLET CROATIA

Novosti i događanja

 

 


Pokloni svojem tati shopping iz snova!

DAD, YOU'RE MY HERO! - *ZAVRŠENO*

Dragi kupci, nagradni natječaj "Dad, you're my hero" službeno je završio. U nastavku možete pronaći informaciju o sretnom dobitniku:

1. Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti 150€– dobitnica Marina Bilek

Čestitamo sretnoj dobitnici i zahvaljujemo svima na aktivnom sudjelovanju i kreativnim odgovorima!

 

FB_giveaway.jpg

DAN_ZENA_GIVEAWAY_FB.jpg

NAGRAĐUJEMO SNAŽNE ŽENE KOJE NAS OKRUŽUJU!

Danas slavimo snagu, važnost i ljepotu svake žene!

Zato ne propustite sudjelovati u nagradnom natječaju koji se održava danas (8.3.) i sutra (9.3.) povodom Dana žena. Sve što trebate jest pozvati mamu, prijateljicu, sestru, kolegicu s posla ili bilo koju drugu dragu ženu iz vašeg života u shopping u naš centar. Prvih 10 najbržih parova koji u našem Info centru pokažu račun u minimalnom iznosu od 30€ čeka 20 komada Designer Outlet Croatia torbica. Naravno, jedna će biti za vas, a druga za snažnu ženu s kojom dođete.

Detalje nagradnog natječaja istražite na linku niže. Uživajte u zajedničkom shoppingu!
 


POKLANJAMO LJUBAV I SHOPPING

YOU'RE MY FAVOURITE

Dragi kupci, nagradni natječaj "You're my favourite" službeno je završio. U nastavku možete pronaći informaciju o sretnom dobitniku:

1. Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti 100€ (2 kom) – dobitnik ANTUN HANJILEC

Čestitamo sretnom dobitniku i zahvaljujemo svima na aktivnom sudjelovanju i kreativnim odgovorima!

 

web-Google-Valentinovo24-1200x1200px.jpg

DOC-novosti_CW-prosincas2023.jpg

KLIŽITE S HOKEJAŠIMA, DRUŽITE SE S DJEDOM BOŽIĆNJAKOM I UŽIVAJTE U SJAJNOM VIKEND SHOPPINGU!

Imate želju i volju, ali vam nedostaje još ono malo vještine na ledu? Pravo je vrijeme da nam se pridružite ovu subotu, 23.12., od 10 do 16 sati jer za svaku kupnju u Designer Outletu Croatia ili robnoj kući IKEA iznad 50€ (376,73 kn) možete sudjelovati u besplatnoj školi klizanja gdje će vas naši hokejaši učiti osnovama klizanja, zajedno s trikovima iz hokeja!

Pored klizanja, vaše mališane čekaju radionice te će se moći upoznati i družiti s Djedom Božićnjakom koji je pripremio slatka mala iznenađenja.
Kako darivanju ne bi došao kraj, robna kuća IKEA pripremila je za najmlađe sudionike zimskih aktivnosti i Gingerbread kućice dok roditelji dobivaju Designer Outlet Croatia dnevnu karticu s popustima za 5 trgovina po izboru.

Vidimo se!


Designer Outlet Croatia KREATIVNI NATJEČAJ

NAPIŠITE PISMO DJEDU BOŽIĆNJAKU I OSVOJITE VRIJEDNE NAGRADE!

Dragi kupci, nagradni natječaj "Letters to Santa" službeno je završio. U nastavku možete pronaći popis sretnih dobitnika:

1. Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti 200€, BOSS voucher za 1 besplatan artikl po izboru, Sport Vision voucher u vrijednosti od 70€, Douglas paket, Guess torbica, Fashion&Friends (Tommy Hilfiger) hoodica – dobitnik MISLAV ĆUK


2. Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti 150€, Replay torbica, GAP voucher za 3 besplatna artikla po izboru, s.Oliver voucher u vrijednosti od 70€, Sport Vision voucher u vrijednosti od 70€, Douglas paket – dobitnica IVANKA IVAS


3. Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti 100€, Desigual hoodica, Lacoste šal i kapa, Sport Vision voucher u vrijednosti od 70€, Douglas paket – dobitnica JELENA BIRKIĆ

Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo svima na aktivnom sudjelovanju i kreativnim odgovorima!

Web_Novosti_LettersToSanta_1200x1200.png

3._Web_Novosti_Xmas_1200x1200.png

Advent u Designer Outletu Croatia

DOĐITE UŽIVATI U PRAVOJ ZIMSKOJ ČAROLIJI! - *ZAVRŠENO*

Zimska čarolija nastavlja se i ove godine s još više zabavnog sadržaja i, naravno, dobrog shoppinga! Stoga vas, sa zadovoljstvom, pozivamo da i ove godine budete dio čarobnog Adventa u Designer Outletu Croatia, a koji uključuje sjajne popuste, nagradne igre, bogatu gastro ponudu i klizačku senzaciju. Klizati možete svakim radnim danom te vikendom i neradnim nedjeljama od 10 do 21 sat*.

Cijena ulaznice:3,25€ (24,49 kn)
Najam klizaljki: 3,25€ (24,49 kn).

Dobra vijest je da dodatno nagrađujemo i sve one koji u našem Centru ostvare kupnju u minimalnom iznosu 70 € (527,42 kn) jednom ulaznicom za klizanje koju mogu pokupiti u Info centru DOC-a nakon predočenja računa o kupnji. Akcija traje sve do 08.01.2024. ili do isteka zaliha. Računi se ne mogu zbrajati, jedan račun vrijedi za jednu ulaznicu i ne može se iskoristiti više puta.

Pripremite svoje cozy outfite, okupite svoje najdraže i dođite uživati u novim zimskim avanturama!

*Moguća odstupanja u radnom vremenu u slučaju lošeg vremena ili radi tehničkih razloga.


Fooling Around kreativni natječaj

FOTKAJ SE I OSVOJI VRIJEDAN SHOPPING!

Dragi kupci, nagradni natječaj "Fooling Around" službeno je završio. U nastavku možete pronaći informaciju o sretnom dobitniku::

Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti od 400 € (3.013,80 kn) za shopping - dobitnica DOLORES GRGURIĆ

Čestitamo sretnoj dobitnici te ujedno zahvaljujemo svima na aktivnom sudjelovanju i kreativnim fotkama! Pozivamo ostale da, prilikom dolaska u naš Centar, pokažu autorsku fotografiju u Info Centru Designer Outleta Croatia kako bi dobili našu dnevnu karticu s -10% popusta za 5 trgovina po izboru.

IG_Fooling_Around_1200x1200_01.jpeg

Guess-Acc-1200x1200px.png

OTVORENJE - GUESS ACCESSORIES!

Vodeći američki brand proširio je svoju ponudu te od sada, pored širokog asortimana odjeće i obuće, možete uživati u kupovini najprodavanijih stylish modnih dodataka kao što su torbice, putne torbe, marame, novčanici i mnogi drugi modni dodaci koji se ističu svojom inovativnošću i kvalitetom.

Povodom otvorenja za vas su pripremili i sjajne poklone iznenađenja. Kupci koji potroše minimalno 85€ (640,43 kn) na poklon dobivaju kozmetičku torbicu, a oni koji ostvare kupnju u minimalnom iznosu 100€ (753,45 kn) na poklon dobe gym vrećastu torbu. Vidimo se u shoppingu!


SHOPPINGIRAJTE U NAJVEĆEM EUROPA 92 OUTLETU!

Preuređeni, a i najveći Europa 92 outlet u Hrvatskoj čeka vas s ponudom omiljenih jeans brandova: Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee, Salsa, Pepe Jeans, Petrol Industries i LTB, ali i modnih brandova kao što su Scotch & Soda, Gipsy i Redskins, te ponuda vlastitog modnog branda omiljenog među ženama — AD twenty.
Vrhunskom uslugom Jeans Eksperta i ponudom najkvalitetnijih jeans komada, Europa 92 pruža jedinstven osjećaj kupnje uz lak odabir i nikad jednostavniju kupovinu savršenog para traperica te drugih odjevnih komada renomiranih brandova.

Povodom otvorenja za vas su pripremili dodatnih -15% popusta na sve već snižene outlet artikle. Požurite i opremite se do 31.8. kultnim jeans komadima po odličnim cijenama!

post_logo_1200x1200.jpg

Summer_fest_740x740_02.png

MJESEC U ZNAKU OUTLET SHOPPINGA I BROJA 5

PROSLAVI VELIKIH 5 GODINA S OMILJENOM SHOPPING DESTINACIJOM

Već punih 5 godina dio smo vaše svakodnevne rutine te vas vjerno pratimo i modno savjetujemo kroz sve životne trenutke koje smatrate važnima. Upravo zbog toga što smo zajedno utjecali na fashion svijet i trendove, isfurali različite modne kombinacije i izgradili odnos pun povjerenja, sa zadovoljstvom vas pozivamo da dođete i budete dio velike fashion proslave povodom 5. rođendana Designer Outleta Croatia!

Za petu godišnjicu, od 14. do 18. lipnja, poklanjamo vam 5 dana čistog užitka - od TOP rođendanskih popusta, atraktivnih nagrada pa sve do ludog vikend festivala. I kada kažemo "ludog" onda mislimo na proslavu visoko među oblacima, u društvu čupavih prijatelja, uz spoj dobre glazbe, koktela i različitih delicija, mnoštvo smijeha, ludih selfija i ono najvažnije, uz kvalitetan shopping.

Više o cijelom događaju doznajte na linku.


OTVORENJE TRGOVINE LACOSTE

Dobrodošli u novootvorenu trgovinu Lacoste u Designer Outletu Croatia, gdje možete pronaći elegantne komade ovog renomiranog svjetskog branda, a do 31. svibnja iskoristite i dodatnih -20% popusta na cjelokupan asortiman povodom otvorenja.

Untitled_design__3_.png

patrizia_pepe_26._i_27.5..jpg

PATRIZIA PEPE SLAVI ROĐENDAN!

Ovaj vikend trgovina Patrizia Pepe slavi svoj drugi rođendan! Od trenutka kada je otvorila svoja vrata, trgovina je postala omiljeno odredište modnih entuzijasta i ljubitelja talijanske mode. Povodom proslave drugog rođendana, odlučili su nagraditi svoje vjerne kupce s dodatnih -20% na cjelokupan asortiman tijekom 27. i 28. svibnja. Popust se ne odnosi na basic kolekciju. Požurite, iskoristite rođendanski popust i opremite se neodoljivim komadima s potpisom Patrizia Pepe!


OTVORENJE PUMA OUTLET TRGOVINE

Sports & Outdoor je u punom jeku u Designer Outlet Croatia! Uz primamljive sportske ponude, dolazi nam još jedan svjetski sportski gigant - PUMA! Očekuje vas bogata ponuda sportske odjeće i obuće za cijelu obitelj. PUMA otvara svoja vrata 27.04. stoga požurite na otvorenje jer ćete ostvariti dodatnih -20% popusta na outlet cijene. Ukoliko ne možete doći 27.04. i Pumi poželjeti dobrodošlicu u Designer Outlet Croatia, ne brinite! Dodatnih -20% popusta na outlet cijene možete iskoristiti sve do 02.05.2023.

Dizajn_bez_naslova__9__03.png

ted_baker_nagradna_igra_740x740.jpg

OSVOJITE TED BAKER TORBICU!

Postoje komadi odjeće i modni dodaci koji su obični, svakodnevni, a postoje i oni koji nam podižu raspoloženje i samopouzdanje te zbog kojih u konačnici postajemo najbolja verzija sebe. U tome leži prava moć odjeće, a koja poseban značaj dobiva u mjesecu u kojem nam životi postaju topliji, slavimo novu nadu, ali i nova postignuća povodom Dana žena. Poznato je da su žene najmoćnije kada se međusobno podupiru, ali ako tome još nadodamo i atraktivan modni dodatak, onda zaista postaju nezaustavljive. Stoga, kako bismo proslavili sve nezaustavljive i moćne žene koje nas okružuju, ali i same sebe, nagrađujemo vas Ted Baker torbicom u nepobjedivoj zelenoj boji s kojom ćete nizati nove životne uspjehe.

Sve što trebate jest posjetiti našu Facebook stranicu i do 15.03. (do 23:59h) ispod objave napisati svoj kreativan odgovor na pitanje: Kome biste poklonili Ted Baker torbicu i zašto? Više o pravilima nagradnog natječaja na linku niže. Lijepo je biti žena, zar ne?


ROĐENDANSKE POGODNOSTI U GAP-U!

GAP trgovina u Designer Outletu Croatia slavi prvi rođendan! Proslavite s nama uz odlične popuste i poklone iznenađenja. U periodu od 23. do 26.2. iskoristite odličan popust od -20% na sve za kupnju veću od 20€ (150,69 kn), a za kupnju iznad 70€ (527,42 kn) očekuju vas i posebni pokloni iznenađenja.

Da rođendanska proslava bude još bolja, pripremili smo i Facebook nagradni natječaj u kojem možete osvojiti modnu kombinaciju u ukupnoj vrijednosti od 200 eura (1.507,00 kuna), a sve što trebate napraviti jest: u periodu 22.2.-1.3.2023. ostavite autorski komentar ispod objave o natječaju i odgovoriti na pitanje „koga bi počastili shoppingom u GAP trgovini i zašto“. Pravila nagradnog natječaja možete pročitati na linku niže. Sretno!

GAP_-_novosti.jpg

NOVOSTI_F_F.jpg

FASHION & FRIENDS OUTLET - NOVO

Dobrodošao Fashion & Friends! Vodeći regionalni multibrand koncept omiljena je destinacija zaljubljenika u modu, obuću i dodatke. Potražite cool komade brandova Diesel, Replay, Guess, Calvin Klein, Liu Jo, Superdry, Patrizia Pepe, Steve Madden, UGG, Camper, Cesare Paciotti, Premiata i mnogih drugih.

A povodom otvorenja, časte vas s dodatnih -20% popusta za kupnju iznad 400 kn sve do 23. 6.! 


NOVOOTVORENO

U Designer Outlet Croatia stigao je kultni američki brand GAP! Za vas je pripremio široki asortiman za cijelu obitelj, komade od trapera, majice, trenirke, hoodice - sve napravljeno od prirodnih i kvalitetnih materijala.

Požurite jer vas povodom otvorenja pa sve do 20. veljače časti s dodatnih -20% popusta na sve. Vidimo se!

web-HR-Novosti-GAP_otvorenje-1185x790px_v4.jpg


20210511_120523.jpg

NOVO - PATRIZIA PEPE

Designer Outlet Croatia bogatiji je za brand Patrizia Pepe čije je ime postalo sinonim za svestrane modele koje moderne i samouvjerene žene obožavaju!
Ženstvene haljine i košulje, moderna odijela, cool odjevni komadi od trapera i efektni modni dodaci – u ponudi popularnog talijanskog brenda lako ćete pronaći baš sve za svoju garderobu i stil.

Požurite u trgovinu Patrizia Pepe jer vas povodom otvorenja pa sve do nedjelje, 16. svibnja, časte s dodatnih -20% popusta na cijeli asortiman.

Vidimo se u shoppingu!


TED BAKER OTVORENJE

Imamo sjajne vijest za sve ljubitelje elegantnih i kvalitetnih komada britanskog branda Ted Baker.
U petak, 19. ožujka, otvaraju svoja vrata u Designer Outletu Croatia i povodom otvorenja pa sve do 26. ožujka svim kupcima nude odličnih -20% popusta na sve.
Za one koji ga manje poznaju, Ted Baker desetljećima je sinonim za profinjenu eleganciju i kvalitetnu odjeću koja trendovski kod ima utkan u svakom šavu svoje kolekcije. Razigrani uzorci, žive boje u kombinaciji sa smjelim dizajnom i prije svega neodoljiv smisao za humor koji prožima britansku modu, čine ovaj brand pravom modnom poslasticom. Vidimo se!

SS20_MAM_BS_LOOK_004_DOUBLE_CAMYLLE_IVORY_HEDSTAN_NAVY__10_manja.jpg

pexels-quang-nguyen-vinh-2159123.jpg

VANJSKE TERASE SU OTVORENE

Dragi posjetitelji, za vas imamo odličnu vijest! Terase u kafićima Leggiero i Green Bar su ponovno otvorene i spremne za ispijanje kava u najboljem društvu.
Dođite i predahnite nakon shoppinga uz ukusne slastice, sladolede i omiljene napitke.


DOBRODOŠAO HUGO BOSS

HUGO BOSS odiše elegancijom i sofisticiranošću, a u ponudi trgovine u Designer Outletu Croatia, uz poslovnu odjeću, dostupni su ležerni stilovi kao i sportska odjeća.
Nezaobilazni modni dodaci te obuća za muškarce i žene zasigurno će biti dodatan motiv za posjet ovoj modnoj trgovini, a povodom otvorenja sve kupce očekuju posebne pogodnosti do  29.11.2020.

HUGO BOSS idealno se uklapa u našu modnu priču i želimo mu toplu dobrodošlicu!

hb_02.jpg

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna