buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
8
8 12 2
Ned 123
Pon 122
Uto 105
Sri 83
čet 65

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA

TJEDAN U ORMARU IDE PRESTER


Istovremeno karizmatična i nježna, Ida Prester jedna je od onih osoba koju ne možete ne voljeti. Na sceni se pojavila još 2003. godine, a sve do danas ostala je jedno od omiljenih lica na malim ekranima i koncertnim pozornicama. Iako se od vremena Briljantina i prvih gaža u Idinom životu mnogo toga promijenilo, ona je ostala ista – zaigrana, pozitivna i uvijek u ludo dobrim odjevnim kombinacijama. Idin modni stil zasigurno je još jedna od stvari po kojima je prepoznatljiva i zbog kojih ju obožavamo. U njezinom ormaru ima prostora za sve – od vintage ulova s buvljaka do ulova s potpisom premium brendova iz naših trgovina.
Idine kombinacije savršena su inspiracija za blagdansku sezonu, ali i za novu godinu u kojoj ćemo svi poželjeti biti malo više poput Ide – malo zaigraniji, kreativniji, odvažniji i autentičniji unutar (ali i izvan) ormara. Kako izgleda tjedan u njezinom ormaru, Ida Prester nam je otkrila u malom modnom dnevniku u nastavku – kroz sedam kombinacija za koje je inspiraciju pronašla u glazbi!

1_31.jpg

PONEDJELJAK

United Colors of Benetton sako

United Colors of Benetton hlače 

United Colors of Benetton čizme 

Furla torba (XYZ) 

UTORAK

United Colors of Benetton šal 

United Colors of Benetton pulover 

Desigual jakna 

Replay hlače 

Replay cipele 

Nine West torba 

2_32.jpg
3_36.jpg

SRIJEDA

Silvian Heach košulja (XYZ) 

Silvian Heach kaput (XYZ) 

Fracomina suknja (XYZ) 

Nine West čizme 

ČETVRTAK

United Colors of Benetton šal

United Colors of Benetton sako 

Replay hlače 

Furla torbica (XYZ) 

Replay majica 

Nine West čizme 

4_19.jpg
5_11.jpg

PETAK

Nine West torba 

Frankie Morelo cipele (XYZ) 

Replay jakna 

Desigual hlače 

SUBOTA

United Colors of Benetton bunda 

Fracomina haljina (XYZ)

Trussardi torba (XYZ) 

Nine West čizme 

United Colors of Benetton ogrlica 

6_04.jpg
7_05.jpg

NEDJELJA

Guess torba 

Dsquared majica (XYZ) 

Fracomina hlače (XYZ) 

Armani Jeans kapa (XYZ) 

Replay jakna 

Nine West  čizme  

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna