buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
21
21 21 9
Sub 2310
Ned 2112
Pon 2112
Uto 1710

Designer Outlet Croatia

Radionice u rujnu u dječjoj igraonici

U rujnu nas očekuju nove, zanimljive i kreativne radionice.
Pridružite nam se unutar i ispred Designer Outlet Croatia dječje igraonice u robnoj kući IKEA i zabavite se!
Pravila korištenja dječje igraonice provjerite ovdje.

Nedjelja, 1.9. Povratak u školske klupe – Stalak za olovke
Budući da se opet vraćamo u školske klupe, olovke nam opet postaju najbolji prijatelji. Njima maštu stavljamo na papir. Na ovoj radionici pobrinut ćemo se da sve naše olovke uvijek budu pri ruci kada ih zatrebamo!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Subota i nedjelja, 7.9. i 8.9. od 13 do 17 sati - Bodljikava radionica – Ježevi
Jeste li znali da postoje ježevi s dugim ušima? Netom okoćena mladunčad isprva je bijele boje, a bodlje im se pojavljuju tek kasnije. Pridruži nam se na ovoj kreativnoj radionici i saznaj još puno zanimljivosti o ježevima.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Subota i nedjelja, 14.9. i 15.9. od 13 do 17 sati - Bundevasta radionica – Jesenski plodovi
Na svijetu postoji čak 800 vrsta bundeva i većina ih je jestiva. Kako se mogu pretvoriti u zanimljive umjetničke kreacije saznaj na posebnoj radionici koju smo pripremili u čast svim Jesenskim plodovima.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Subota i nedjelja, 21.9. i 22.9. od 13:00 do 17:00 sati - Umjetnička radionica – čarolija boja
Slikanje je zabavno. Toliko boja u dugi ima, hajde da ih naslikamo sve i uživamo u njima! Pozivamo vas na slikarsku radionicu na kojoj ćete imati priliku otkriti sve čarolije boja i radosti koju nam nose. 
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Subota i nedjelja, 28.9. i 29.9. od 13:00 do 17:00 sati - Ususret Jeseni – otisci lišća
Zašto jesen ne počinje 21.9.? Koje legende prate ovo godišnje doba? Pridruži nam se i otkrij puno zanimljivosti o ovom čarobnom godišnjem dobu.

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna