buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
24
24 26 16
čet 25
Pet 26
Sub 26
Ned 24
22

DOBRO NAM DOŠAO ECCO

Dođite u svijet vrhunskih cipela Ecco koji povodom otvorenja do 21. 8. ima dodatnih -20% popusta na cjelokupan asortiman na izražene outlet cijene, a povodom Back to school akcije i dodatnih -20% popusta na iskazane outlet cijene na dječju kolekciju!
Brand Ecco je ostvareni san Danca Karla Toosbuya koji je želio napraviti tvornicu najboljih cipela. Ispekao je postolarski zanat, prodao kuću i sa ženom Birte i kćerkom Hanni (koja danas vodi tvornicu) 1953. odselio na zapadnu obalu, u Bredebro. Iznajmili su napuštenu tvornicu i okupili mali tim s idejom da naprave vrhunske cipele. Već dugo je ECCO u svijetu prepoznat brand kojeg vole žene, muškarci i djeca. Nakon više od 3000 trgovina i 14000 prodajnih mjesta u svijetu, ECCO je uselio i kod nas! Dobrodošli!

IMG-20180818-WA0007.jpg

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna