buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
21
21 22 14
Sub 2311
Ned 2011
Pon 2112
Uto 148
Sri 186

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA “VALENTINOLOV U DESIGNER OUTLETU CROATIA! SVAKI DAN ULOVI NAJBOLJI POKLON ZA VALENTINOVO!“

1) UVODNE NAPOMENE
Designer Outlet Croatia, Ulica A. Nobela 4, 10 361 SOP, Sesvete-Kraljevec, OIB: 97555019516 (dalje u tekstu: Organizator) utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja“ValenitnoLov u Designer Outletu Croatia! Svaki dan ulovi najbolji poklon za Valentinovo!“ (u daljnem tekstu: Natjecanje).
Natjecanje se održava u razdoblju od 6.2.2019. do 14.2.2019. u Designer Outletu Croatia u svrhu promocije.
Pravila Natjecanja bit će objavljena na internetskoj stranici www.designeroutletcroatia.com/
Partneri natjecanja su Trgovine Zakupci Designer Outleta Croatia.

2) PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe. Zaposlenici Organizatora i Partnera kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) ne mogu sudjelovati u Natjecanju.

3) KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Za sudjelovanje u Natjecanju potrebno je posjetiti Designer Outlet Croatia trgovački centar i sudjelovati u traženju specijalne PRIVJESNICE koja se skriva u jednoj od trgovina svaki dan tjekom trajanja natjecanja.

Dodatno, na Instagram profilu Designer Outleta Croatia će u period od 06.-14.02.2019. organizirati foto natječaj u kojem će moći sudjelovati svi korisnici Instagrama s fotografijom snimljenom na određenoj lokaciji u centru (kod Designer Outlet Croatia srca) koju označe s hashtag-om #valentinolov i # designeroutletcroatia. Fotografija s najviše like-ova taj dan – osvaja poklon bon u vrijednosti 200 kn.

4) DODJELA NAGRADA
Prilikom pronalska PRIVJESNICE, posjetitelj s istom dolazi u Info centar Designer Outleta Croatia i uručuje mu se nagrada dana.

Nagradni fond je sljedeći:
6.2. – Poklon bon Designer Outlet Croatia u iznosu od 500 kn
7.2. - Pokloni odabranih Partnera
8.2.  - Poklon bon Designer Outlet Croatia u iznosu od 500 kn
9.2. - Pokloni odabranih Partnera
10.2. Poklon bon Designer Outlet Croatia u iznosu od 500 kn
11.2. - Pokloni odabranih Partnera
12.2. - Poklon bon Designer Outlet Croatia u iznosu od 500 kn
13.2. - Pokloni odabranih Partnera
14.2. – Romantično putovanje u Veneciju za dvoje

Dodatno, dobitnici foto natječaja svoju nagradu mogu preuzeti u roku od mjesec dana od osvajanja nagrade u Info centru Designer Outleta Croatia.

5) POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama dodijeljenima na ovom Nagradnom natječaju.

6) RJEŠAVANJE SPOROVA
U slučaju spora između Organizatora i Sudionika Nagradnog natječaja stranke će sve sporove iz ovoga Nagradnog natječaja rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

7) ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Organizator i Partneri obrađuju njihove osobne podatke koje su dali prilikom sudjelovanja u ovom Nagradnom natječaju u svrhu provođenja Nagradnog natječaja.
Organizator je voditelj obrade osobnih podataka u smislu važećih propisa o zaštiti osobnih podataka. Kontakt Organizatora za pitanja zaštite osobnih podataka je info@designeroutletcroatia.com.
Sudionik ima pravo zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade osobnih podataka kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka te pravo na prenosivost podataka. Također, Sudionik ima pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Pružanje osobnih podataka je nužno za sudjelovanje u Nagradnom natječaju.

8) PREKID NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem web stranice www.designeroutletcroatia.com/

9) IZMJENA PRAVILA
Organizator zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će Sudionici biti obaviješteni putem stranice www.designeroutletcroatia.com

U Zagrebu, 04. veljače 2019.

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna