buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
18
18 19 6
čet 20 9
Pet 20 10
Sub 16 7
Ned 18 5
Pon 10 8

DESIGNER OUTLET CROATIA

VIP CLUB

Besplatno uživajte u ekskluzivnim pogodnostima!

Kao član VIP kluba, redovito ćete primati newsletter s posebnim ponudama i ekskluzivnim pozivnicama za naše VIP tjedne. Budite prvi obaviješteni o otvaranju novih trgovina i za sretan rođendan osvojite dnevnu popustnu karticu s -10% dodatnog popusta. I što je najbolje, besplatno je!

Prijavite se odmah!

Obavijest: Sva komunikacija odvija se na lokalnom jeziku putem e-maila.
Newsletter ćete zaprimiti na Hrvatskom jeziku.

VAŽNO: Da biste dovršili prijavu, morate potvrditi svoju e-mail adresu klikom na link u e-mailu koji ćemo Vam poslati. Ako u narednih nekoliko minuta od prijave ne primite navedeni e-mail, molimo provjerite pretinac neželjene pošte. 

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna