buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
26
26 28 19
Pon 2915
Uto 3215
Sri 3317
čet 2719
Pet 3417

DESIGNER OUTLET CROATIA

VIP CLUB

Učlanite se u VIP CLUB i ostvarite dodatne pogodnosti!

Prijavite se u naš VIP CLUB sve do 23. lipnja kako bi osigurali svoju pozivnicu za dolazak u VIP DAYS shopping. Eksluzivno ćete moći shoppingirati u periodu 24.-29. lipnja uz dodatnih -20% popusta na outlet cijene.

Napomena: Popusti se ne zbrajaju s ostalim popustima, akcijama i specijalnim ponudama u trgovinama.


Besplatno uživajte u ekskluzivnim pogodnostima tijekom cijele godine!

Kao član našeg VIP CLUB-a, redovito ćete primati newslettere s posebnim ponudama i ekskluzivnim pozivnicama za naše VIP tjedne. Budite prvi obaviješteni o otvaranju novih trgovina, popustima i uživajte u pogodnostima povodom prijave te svog rođendana jer vam poklanjamo dnevnu karticu popusta s dodatnih 10%  popusta.
I što je najbolje, besplatno je!

Prijavite se!

Napomena: Popusti se ne zbrajaju s ostalim popustima, akcijama i specijalnim ponudama u trgovinama.

Obavijest: Sva komunikacija odvija se na lokalnom jeziku putem e-maila.
Newsletter ćete zaprimiti na Hrvatskom jeziku.

VAŽNO: Da biste dovršili prijavu, morate potvrditi svoju e-mail adresu klikom na link u e-mailu koji ćemo Vam poslati. Ako u narednih nekoliko minuta od prijave ne primite navedeni e-mail, molimo provjerite pretinac neželjene pošte. 

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna