buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
3
3 3 -2
Pon 2 -2
Uto 2 -3
Sri 2 -3
čet 3 -2
Pet -2 -2

Turizam

Kuće za odmor

TOMAS HILL

Tomas Hill smješten je na brežuljku Kladešćica na 460 metara nadmorske visine. Vlada šumski krajolik koji Vam daje dozu izoliranosti od civilizacije.

slika_1.jpg
Juriskovic52_Jurinec_photography_28052020.jpg

JURA'S COUNTRY HOUSE

Jura's Country House nalazi se na rubnom dijelu grada Svetog Ivana Zeline, okružen šumom i vinogradima usred zelenila hrvatskog Prigorja. Udaljenost od Zagreba je svega 20 minuta autocestom bez naplate cestarine. Prilaz je asfaltiran i noću osvijetljen. Udaljenost od centra mjesta je 1,5 km. Vrlo mirno okruženje idealno za odmor, šetnje, biciklizam i slično.

Cottage house Žumberak

Brvnara u Parku prirode „Žumberak“, uz rijeku Kupčinu okružena voćnjakom, s velikim prirodnim travnjakom, Sadrži 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevni boravak i zimski vrt.

 

Slika.jpg
villa.jpg

Green Silence Vila

Green silence vila je udaljena tek 40 km od zagrebačke vreve. Smještena na istočnim padinama Zagrebačke gore, na bedeničkom brežuljku koja pruža mir i tišinu za odmor.

 

Kuća za odmor David

Kuća za odmor David je smještaj koji nudi privatnost boravka u modernom interijeru samo nekoliko kilometara od grada Zagreba.

Kuca_za_odmor_David.jpg
jela.jpg

Kuća za odmor Jela

Kuća za odmor Jela, nalazi se u srcu parka prirode Žumberak, na 330 m nadmorske visine, okružena čistom, netaknutom prirodom. Navedena kuća za odmor uvrštena je među 30 najboljih destinacija za odmor u zelenom prstenu.

M&M

Vjerovali ili ne još uvijek postoje mjesta gdje čovjek nađe onaj istinski mir!
Čitanje dobre knjige ne ometa nista osim cvrkut ptica, osvježenje u bazenu je na par koraka, jutarnja kava sa pogledom u šumsko zelenilo i stoljetnu lipu. Mjesto za istinski odmor i uživanje.

M&M
bazen.jpg
WEB.jpg

NA OKIĆ

Tradicionalna 100-godišnjakinja sa eko karakterom i prekrasnim dvorištem savršena je za sve prirodoljupce.

Stara hiža Vlašić

Stara hiža Vlašić tradicionalna je starinska hrastova kuća koja se nalazi u Parku prirode Žumberak i  pružit će Vam pravu seosku idilu s panoramskim pogledom.

shv.jpg
v.jpg

VILLA SUNRISE BEAUTY

Luksuzna vila s bazenom, smještena u najljepšem dijelu romantičnog grada Samobora. Idealan izbor za one koji žele pobjeći od svakodnevnog života i povezati se s prirodom.

Villa Arbaro

Naša prekrasna moderna drvena Villa Arbaro**** sa prekrasno uređenim okolišem stvara poseban prirodni ambijent u kojem možete uživati u miru i tišini u neposrednoj blizini Zagreba.

Villa_Arbaro__1_.jpg

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna