buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
10
10 11 6
Sri 144
čet 186
Pet 1810
Sub 1810
Ned 128

Turizam

Kuće za odmor

TOMAS HILL

Tomas Hill smješten je na brežuljku Kladešćica na 460 metara nadmorske visine. Vlada šumski krajolik koji Vam daje dozu izoliranosti od civilizacije.

slika_1.jpg

Juriskovic52_Jurinec_photography_28052020.jpg

JURA'S COUNTRY HOUSE

Jura's Country House nalazi se na rubnom dijelu grada Svetog Ivana Zeline, okružen šumom i vinogradima usred zelenila hrvatskog Prigorja. Udaljenost od Zagreba je svega 20 minuta autocestom bez naplate cestarine. Prilaz je asfaltiran i noću osvijetljen. Udaljenost od centra mjesta je 1,5 km. Vrlo mirno okruženje idealno za odmor, šetnje, biciklizam i slično.


Cottage house Žumberak

Brvnara u Parku prirode „Žumberak“, uz rijeku Kupčinu okružena voćnjakom, s velikim prirodnim travnjakom, Sadrži 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevni boravak i zimski vrt.

Slika.jpg

villa.jpg

Green Silence Vila

Green silence vila je udaljena tek 40 km od zagrebačke vreve. Smještena na istočnim padinama Zagrebačke gore, na bedeničkom brežuljku koja pruža mir i tišinu za odmor.


Kuća za odmor David

Kuća za odmor David je smještaj koji nudi privatnost boravka u modernom interijeru samo nekoliko kilometara od grada Zagreba.

Kuca_za_odmor_David.jpg

jela.jpg

Kuća za odmor Jela

Kuća za odmor Jela, nalazi se u srcu parka prirode Žumberak, na 330 m nadmorske visine, okružena čistom, netaknutom prirodom. Navedena kuća za odmor uvrštena je među 30 najboljih destinacija za odmor u zelenom prstenu.


M&M

Vjerovali ili ne još uvijek postoje mjesta gdje čovjek nađe onaj istinski mir!
Čitanje dobre knjige ne ometa nista osim cvrkut ptica, osvježenje u bazenu je na par koraka, jutarnja kava sa pogledom u šumsko zelenilo i stoljetnu lipu. Mjesto za istinski odmor i uživanje.

bazen.jpg

WEB.jpg

NA OKIĆ

Tradicionalna 100-godišnjakinja sa eko karakterom i prekrasnim dvorištem savršena je za sve prirodoljupce.


Stara hiža Vlašić

Stara hiža Vlašić tradicionalna je starinska hrastova kuća koja se nalazi u Parku prirode Žumberak i  pružit će Vam pravu seosku idilu s panoramskim pogledom.

shv.jpg

v.jpg

VILLA SUNRISE BEAUTY

Luksuzna vila s bazenom, smještena u najljepšem dijelu romantičnog grada Samobora. Idealan izbor za one koji žele pobjeći od svakodnevnog života i povezati se s prirodom.


Villa Arbaro

Naša prekrasna moderna drvena Villa Arbaro**** sa prekrasno uređenim okolišem stvara poseban prirodni ambijent u kojem možete uživati u miru i tišini u neposrednoj blizini Zagreba.

Villa_Arbaro__1_.jpg

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna