buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
26
26 28 19
Pon 2915
Uto 3215
Sri 3317
čet 2719
Pet 3417

GAP

Dobrodošli u prodavaonicu GAP u Designer Outlet Croatia! 

GAP je jedan od najpoznatijih svjetskih brandova odjeće i dodataka. Osnovan je u San Franciscu 1969. s jednostavnom idejom – kako olakšati pronalazak idealnog para traperica. Od tada, GAP je postao autoritet za moderni američki stil.
U GAP trgovini možete pronaći veliki asortiman za cijelu obitelj, od trapera, majica, trenirki, hoodica i ostalih artikala napravljenih od prirodnih i kvalitetnih materijala.

GAP tim vas očekuje u Designer Outletu Croatia!

GAP

Designer Outlet Croatia
Prodavaonica 16
Alfreda Nobela 4, Sop
10361 Sesvete - Kraljevec

+385 1 4102 010

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna