buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
10
10 10 5
Sri 143
čet 186
Pet 1610
Sub 179
Ned 104

INSPIRATIVNE OUTFIT IDEJE UZ

FASHION INSPIRATION

Obožavate modu, igru boja i krojeva, casual do pariških kombinacija, kombinirati nespojivo, ali vam ipak ponestaje inspiracije? Ne brinite jer uz Designer Outlet Crotia i modnu rubriku Fashion inspiration, uvijek ćete pronaći najbolje modne savjete i ideje na jednom mjestu.


KREATIVAC KOJI TOČNO ZNA ŠTO ŽELI

Talks with Janko Janić

Janko Janić mladi je digitalni kreativac. Content creator, TikToker, fotograf, snimatelj... - samo je dio onoga čime se sve bavi. Self made influencer nove generacije, Janko njeguje dinamičan, stiliziran, urban i casual modni pravac. Voli svaki segment života u kojem se može izražavati, bez obzira na to je li riječ o produkciji, kreativi ili pak - modi.

Iako Janko ističe kako modu ne shvaća suviše ozbiljno, ali ipak uvijek zna točno što želi. Kape, tenisice i naočale, moglo bi se reći da su njegova stilska opsesija, a koje brandove iz Designer Outleta Croatia najviše voli, što bira za sebe te što preporučuje novim generacijama, saznajte na linku u nastavku.

Web_Janko_otvorna.jpg
Ana_C_otvorna.png

IT djevojka koja voli vintage

Talks with Ana Carević

Ana Carević prva je gošća u našem serijalu "Talks with...". Ana voli "all things vintage"  i ima vrlo istančan ukus za modu. Osim što će vam pozornost zaokupiti njeni pomno birani fashion komadi, Ana se dodatno ističe po svojim posebno simpatičnim kovrčama i velikom osmijehu. U nastavku otkrijte male tajne njenog neodoljivog stila, shopping preporuke u našem Centru i detalje koje o njoj možda do sada niste znali, ali će vas svakako zanimati.

Vrijeme je da upoznamo Anu klikom na link.
 

TRENDOVI ZA CIJELU OBITELJ

SHOPPING U DESIGNER OUTLETU CROATIA PO MJERI SVAKOG ČLANA OBITELJI

Dolazak hladnijih dana donio nam je nove obaveze i nešto užurbaniji tempo. Od vrtića, škole pa sve do ureda i niza poslovnih sastanaka, u našoj sjajnoj Zimskoj ponudi pronađite stylish uzorke, cosy oversized pletiva, elegantne kapute i balonere u toplim zemljanim tonovima te mnoge druge trendi fashion komade vaših omiljenih brandova koji će vam pružiti maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Modnu inspiraciju za cijelu obitelj s popustima 30 – 70% potražite u nastavku.

Otvorna_03.png
1._Otvorna_Summer_1140x800px.png

TRENDOVI ZA LJETO 2023.

JEDNOSTAVNI, A UVIJEK U TRENDU - KUPAĆI KOSTIMI KOJI SU NAS OSVOJILI I OVOG LJETA

Samo nas jedan pogled na ulice dijeli od jasnog zaključka – ljeto nam je u punom jeku! Uz prozračne i ležerne modne komade koje obično volimo nositi tijekom ljeta, kupaći kostimi također su nezaobilazan dio našeg ljetnog ormara. I dok modni brendovi uvode različite nove trendove, mi se vraćamo sigurnom minimalizmu koji može dodatno začiniti naš ljetni look. Toliko simple, a opet toliko IN kupaće kostime koji će obilježiti ljetnu sezonu 2023 možete pronaći na našoj Summer sale ponudi sve do 15. kolovoza.

Kako Designer Outlet Croatia zapravo zamišlja tople dane na plaži, doznajte u nastavku klikom na link!

BARBIEMANIJA U DESIGNER OUTLETU CROATIA

PINK FASHION AVANTURA POPRAĆENA ODLIČNIM POPUSTIMA!

Barbiemanija zaludila je cijeli svijet, a najbolje Barbiecore statement komade možete pronaći u Designer Outletu Croatia koji vam je priredio izvanrednu ljetnu ponudu s popustima do čak -70%. Shoppingirati u svojem dreamy Summer sale svijetu možete sve do 15. kolovoza.

Za više informacija kliknite na link u nastavku.

C'mon Barbie, let's go shopping!

DOC_Barbie_otvorna_1140x800pxx.png
Color_Blocking_otvorna.png

COLOR BLOCKING SUMMER

LJETNI TRENDOVI U ZNAKU JARKIH BOJA

Dolaskom sunčanih, toplijih i daleko dužih dana podiže se naše raspoloženje i energija koju sve više počinjemo usmjeravati u planiranje dnevnih aktivnosti. Svoj energičan vibe ne želimo pokazati samo kroz izvršavanje svih privatnih i poslovnih obaveza već i kroz svoje modne odabire pri čemu smo sigurni da ste jedva dočekali iskočiti iz monokromatskih zimskih outfita i uskočiti u vibrantne ljetne krpice.

Za dodatnu inspiraciju škicnite na kombinacije koje smo u nastavku pripremili za vas, kao i na naše aktualne Summer Vibes ponude koje su u znaku vedrih boja te razigranih printeva i dezena.

TRENDOVI KOJE ZAGOVARA GENERACIJA Z

OD SPORTY, CYBER RAVE DO DISCO KOMBINACIJA U GEN Z STILU

I dok je većini u interesu istaknuti svoj stil, takvi modni pothvati prema filozofiji pripadnika generacije Z ne dolaze u obzir. Za njih je u središtu osobnost i zato Gen Z modu koristi kao izvrstan „alat“ za izražavanje svojeg raspoloženja, kreativnosti i inovativnosti. Osim toga, udobnost je još jedan element kojeg smatraju izuzetno važnim i koji vješto primjenjuju u različitim prigodama.

Zbog njihovog snažnog utjecaja i odvažnosti da mijenjaju fashion svijet, Designer Outlet Croatia u nastavku donosi nekoliko core-outfita baš po njihovim mjerilima.

Gen_Z_otvorna.png
Old_Money_otvorna_v2.png

BEZVREMENSKI MODNI TRENDOVI

NOVO DOBA MINIMALIZMA I ELEGANCIJE

Nekad Breakfast at Tiffany’s, The Talented Mr. Ripley, The Great Gatsby, a danas ponovo popularne serije Succession i Gossip girl. Dio koji ih sve zajedno povezuje odnosi se na naglašavanje „Old money“ modne kulture poznate i kao „Quiet luxury“, a koja svoju inspiraciju crpi iz stila nekadašnjih aristokratskih obitelji. Pored velikih seoskih imanja, oldtimera i polo turnira, ovaj novo stari trend hrabro se suprotstavlja današnjoj logomaniji svojom neupadljivošću, profinjenošću te iznimnom kvalitetom.

Za vas u nastavku izdvajamo tri jednostavna i suptilna looka zbog kojih ćete postati opsjednuti „svijetom starog novca“.

DENIM ON DENIM, SVE NIJASNE BEŽ

NOVE PROLJETNE KOLEKCIJE

Proljeće samo što nije stiglo, a s njim i novi modni trendovi. Ove sezone vraćamo se ultimativnim klasicima od trapera, ugodnim kombinacijama u bež nijansama te modnim dodacima upečatljivih boja ili oblika i tekstura.

U nastavku pogledajte nekoliko inspirativnih kombinacija i modnih ulova iz Designer Outleta Croatia koji će obilježiti ovo proljeće, a za vas ih je pripremila poznata influencerica i arhitektica Matea Rajčić. 

PROLJECE_TREND.jpg
1140x800_WINTER_01.png

Uđite u novu modnu sezonu sa stilom

Trendovi za 2023.

Unatoč tome što nas je iznenadila temperatura ispod nule, a kiša i snijeg možda nisu nešto čemu se radujemo, no zima će uz pomoć Designer Outleta Croatia ipak izvući modne favorite koji će obilježiti hladne dane u novoj modnoj sezoni.

Kako najhladnije dane u ovoj modnoj godini ne bi obilježile tamne boje, za vas smo pripremili nekoliko šarenih odjevnih kombinacija koje podižu raspoloženje, a ujedno su i vrlo chic! Osim toga, riječ je o prijelaznim komadima koje ćete sa zadovoljstvom nositi i u proljeće.

Najbolje fashion kombinacije u siječnju

POBIJEDITE ZIMSKI BLUES

Nakon što smo mjesece pune sjaja, blještavila i blagdanskoga raspoloženja ostavili iza sebe, dočekao nas je siječanj koji sa sobom donosi uobičajene obveze uz odsutnost šljokica i euforije. S obzirom na to da život sa svim svojim fashion momentima jednostavno mora ići dalje, ponekad nam je potrebna i doza inspiracije koju vam u nastavku donosi Designer Outlet Croatia.

Bio to povratak na posao, home office ili izlazak s frendicama, odaberi svoje komade i suprotstavi se siječanjskom bluesu uz najbolje outfite!

1140x800_WINTER_02.png
otvorna_1140x800.jpg

ZABLISTAJTE NA SVAKOM TULUMU

IDEJE ZA PARTY OUTFITE

Nakon što smo se pozdravili s najraskošnijim razdobljem u godini koje je poznato po vječnom pitanju „Što odjenuti?“, a koje potom najčešće završi odlukom „Ništa bez šljokica!“, vrijeme je da vam otkrijemo novogodišnje kombinacije koje se izdvajaju iz uobičajenih kategorija i koje vas neće odvesti u dodatne minuse prilikom odlaska u nove party avanture u 2023. godini.

Ako ste spremni za siječanjsku party sezonu, svakako škicnite u naš novi modni editorijal koji će vam otkriti bezvremenske kombinacije idealne za fashionistice u vama.  

BASIC I RETRO stilom do većeg samopouzdanja

Za sve one koji se lagano vraćaju u realnost nakon godišnjeg odmora, ne dopustite da vas povratak na posao i preostale obaveze sprječavaju u aktivnostima u kojima samo vi uživate, a samim time i poljuljaju vaš društveni život, raspoloženje ili pak samopouzdanje. Govoreći o samopouzdanju, nije nepoznanica da je za dobar izgled potrebno imati jednako dobru sliku o samome sebi, ali ujedno i dozu kvalitetnog stila. Stoga nije ni tajna da obožavamo modni izričaj naše poznate fashion blogerice i stilistice Ivane Pirizović, a odgovore na pitanje „zašto“ možete pronaći na fotkama u nastavku!

Ovoga vam puta Designer Outlet Croatiadonosi modne kombinacije zbog kojih ćete biti spremni izaći iz svoje komfor zone. Štoviše, težimo viziji da se s našim odjevnim komadima poznatih brand-ova poput: Patrizia Pepe, Fashion&Friends, Guess, Aldo i mnogih drugih, uvijek osjećate ugodno, ali istodobno i toliko samopouzdano da u njima prigrlite sve vaše nesavršenosti.

Ivana_Pirizovic_kolovoz.jpg
LJETNI_LOOK.jpg

NAJBOLJI LJETNI LOOKOVI

Napokon je započela sezona godišnjih odmora i odlazaka na omiljene ljetne destinacije. Dugi sunčani dani i tople večeri čine nas sretnima i podižu naše raspoloženje, ali ljetna sezona sa sobom donosi i probleme kada je riječ o smišljanju outfita. Vrijeme je kada ne želimo trošiti previše vremena na razmišljanje što ćemo obući svaki dan i zato je vrlo važna dobra organizacija. Unaprijed isplanirajte kombinacije za sljedeći dan i za posebne prilike poput izlaska s najboljim prijateljicama, a inspiraciju možete pronaći u Designer Outletu Croatia gdje traje Summer Sale

Uz super komade iz Designer Outleta Croatia svatko može dizajnirati svoje ljeto i kreirati najbolje ljetne outfite, a odlazak u shopping je prvi korak.

KAKO ZAVOLJETI LJETO U GRADU?

Ukoliko poslovne obaveze i dalje sabotiraju vaš odlazak na željeni godišnji odmor, utoliko će vam Designer Outlet Croatia rado otkriti sve čari koje vam može ponuditi ljeto provedeno u gradu. Odlazak na kavu s dragom osobom koju dugo niste vidjeli, u kino, kazalište, muzeje, bogati zabavni sadržaji koji su svake godine sve mnogobrojniji, savršene su prilike da svoje misli o kompleksnim poslovnim zadacima preusmjerite na odabir jednostavnih, a opet upečatljivih odjevnih komada čije smo cijene rastopili Summer sale akcijom i popustima do čak -70%. Ponuda uključuje vaše omiljene modne brandove od kojih posebno izdvajamo: Hugo Boss, GAP, Fashion&Friends, Patrizia Pepe, Desigual, Aldo i brojni drugi.

Uz pristupačne komade iz Designer Outleta Croatia i različite interaktivne sadržaje, ljeto u gradu dobit će sasvim novu dimenziju!

anja-outfit2.jpg
nada-outfit1_12.jpg

TOP SAVJETI ZA NEZABORAVNO MODNO LJETO

Pored najluđih zabava na otvorenom, festivala, novih poznanstava, simpatija, koktel party-a... ljetna idila sa sobom ipak donosi i veliki broj izazova kada je riječ o osmišljavanju modnih kombinacija. Kako bismo sačuvali vaše dragocjeno vrijeme, unaprijed smo isplanirali potencijalne outfit-e koji će naglasiti vašu individualnost. Inspiraciju možete pronaći u Designer Outletu Croatia gdje traje dugoiščekivani Summer Sale. Osim što ćete pronaći veliki izbor esencijalnih party komada, čekaju vas i popusti do čak -70% na omiljene modne brandove od kojih izdvajamo: Hugo Boss, GAP, Fashion&Friends, Patrizia Pepe, Desigual, Aldo i brojni drugi.

Uz atraktivne komade iz Designer Outleta Croatia, svatko može postati kreator svojih party kombinacija u kojima će istodobno postati najbolja verzija sebe ovoga ljeta. Naravno, pri tom ne zaboravite da je odlazak u shopping prvi korak!

MATCHING OUTFITI EME LUKETIN I NJEZINE MAJKE

U druženjima i zajedničkom shoppingu uživaju i influencerica Ema Luketin i njezina majka, food blogerica Saša Luketin. Uz brojne druge stvari, one dijele i ljubav prema modi, jedinstvenim odjevnim komadima i popularnim trendovima. U nastavku pogledajte njihove zajedničke shopping ulove, a vas pozivamo da povedite svoje majke u shopping jer ćemo svaki dan u periodu od 6. do 8. svibnja nagrađivati prvih deset posjetitelja koji dođu na Info Centar s majkom.

Uz karticu s dodatnih -10% popusta u pet trgovina po izboru, dobit će i Leggiero bon od 40 kn kako bi napravili ugodan predah od shoppinga. I ne zaboravite, iznenadite svoje majke povodom Majčinog dana u nedjelju 8. svibnja!!

Dizajn_bez_naslova__3_.png
ivana_pi.jpg

MUST-HAVE DODACI IZ ALDA

Novootvorena Aldo trgovina prava je modna oaza za sve trendseterice! Bogata ponuda nakita, torbica svih veličina i oblika te cipela na outlet cijenama zadovoljit će svačiji ukus. U moru šarenih i neonskih boja proljeća, ovaj put vam donosimo crno bijele kombinacije za sve modne klasičarke koje nisu sklone praćenju trendova. 
Inspirirajte se!

MODNI DODACI ZA SAVRŠENO PROLJEĆE

Modni dodaci veoma su bitni dio svake modne kombinacije jer mogu podići i najjednostavnije outfite. Stoga je važno uložiti u kvalitetne i zanimljive modne dodatke poput sunčanih naočala, obuće i torbice, koje možete nositi godinama i uvijek će biti u trendu.

U nastavku vam donosimo inspiraciju za shopping modnih dodataka koji su nezaobilazni trend svake sezone!

msenjak_otvorne__1_.jpg
msenjak_otvorne__2_.jpg

CASUAL, SPORTY ILI GLAM

Šarene, pastelne, neonske, boje i samo boje! Ovoga proljeća kombinirajte različite boje koje su nezaobilazni trend za sve tipove kombinacija, od poslovnih, glam pa sve do causal i sportskih varijanti. Za sve kojima je potrebno malo više inspiracije kako ih kombinirati, donosimo vam tri neodoljiva looka koja možete pronaći u Designer Outletu Croatia.

TRENDOVI ZA RANO PROLJEĆE

Sakoi nikako ne izlaze iz mode zadnjih nekoliko sezona, a ovog proljeća nosit će se oversized varijante koje možete kombinirati uz efektne remene kako se nosilo 90-ih. Osim poslovnih kombinacija, nezaobilazni trend ove sezone svakako su sporty-chic lookovi gdje se uz tajice i sportske tenisice kombiniraju strogi komadi poput kaputa koji će kombinaciji dodati notu elegancije. 

U nastavku donosimo nekoliko ultimativnih trendova za nadolazeće prolazno razdoblje. Inspirirajte se!

iVANA_p.I.jpg
Senjak_otvorna.jpg

TRENDI KAPUTI I BUNDICE

"Must have" komadi u vrijeme hladnih dana i niskih temperatura su bunde od umjetnog krzna i kaputi koji će vam pružiti toplinu i ugodnost. Osim toga privući ćete pogled gdje god se pojavili jer u kombinaciji s trapezicama, ravnim čizmama ili haljinom od tila, izgledaju moderno i luksuzno, a ekološki su prihvatljivi. Na vama je samo da odaberete model koji vam se više sviđa, bijeli model s detaljima u boji ili klasičan camel kaput. Ove outfite predlažemo za odlazak u grad na advent ili na kavu s prijateljicama.

NEUTRALNE NIJANSE ZA SVE PRIGODE

Bež nijanse, bijela, svijetlo-siva ili camel boja nisu rezervirane samo za ljetne dane, već su itekako popularne i privlačne svim ljubiteljicama mode tijekom zime. Komadi u ovim nijansama daju notu elegancije i profinjenosti svakom stylingu.  Ne zaboravite omiljeni modni dodatak i osmijeh koji će upotpuniti cijeli look.

Andrea_otvorna.jpg
pirizovic_otvorna.jpg

UPEČATLJIVA ZIMA

Zima je sve samo ne dosadna! Ivana Pirizović savjetuje kako začiniti zimske kombinacije upečatljivim detaljima poput netipičnog kaputa s leopard uzorkom ili jednodijelnog kombinezona zelene nijanse.

Inspiraciju potražite u nastavku! 

USUSRET BLAGDANIMA

Odabir kombinacije za odlazak na božićni party ili večernji izlazak s prijateljicama može biti težak zadatak s obzirom na to da većina nas u ormaru tijekom hladnih dana u prvi plan stavlja pulovere, tople džempere, kape i šalove. Ipak, uz malo mašte i jedan upečatljivi komad poput majice s printom ili kožnih kratkih hlačica možete zablistati u izlasku.

Inspirirajte se glamuroznim blagdanskim kombinacijama, ali i casual varijantama koje su za vas pripremile Matea Senjak, Andrea Trgovčević i Ivana Pirizović.

Blagdanska_otvorna.jpg
SETNJA_GRADOM__4_.jpg

BEZVREMENSKI KOMADI

Kako bi izbjegli vječito pitanje "što danas obući?" važno je pametno kupovati i ulagati u bezvremenske komade koji će uvijek biti u modi. Kupovinom kvalitetnih basic modela poput Hugo Boss balonera, Max Mara kaputa ili Patrizia Pepe torbice, lako ćete stvoriti bazu za dobar look koju uvijek možete dopuniti trendi cipelama, šarenim bluzama i ostalim upečatljivijim detaljima. 

U nastavku potražite inspiraciju za kupovinu bezvremenskih premium komada koje u Designer Outletu Croatia možete pronaći na super popustima tijekom cijele godine.

PREMIUM SHOPPING DESTINACIJA

Osjećajte se posebno svakog dana. Potražite premium brandove Hugo Boss, Ted Baker, Patriza Pepe, Gant, Armani Exchange i brojne druge koji vas čekaju na popustima tijekom cijele godine i zablistajte kad god poželite.

premium.jpg
inspiracijaa.jpg

KOMADI U KOJE SE ISPLATI ULOŽITI

Zadnjih nekoliko godina vlada trend brze mode, kupuju se odjeća i dodaci podložni trendovima, jeftiniji i uglavnom lošije kvalitete. Savjetujemo da prestanete s gomilanjem takvih komada i da uložite u one, vječne klasike, koje ćete nositi nekoliko godina i uvijek će dobro izgledati. U nastavku vam donosimo nekoliko takvih komada poput dobrog kaputa, odijela, suknji i modnih dodataka koji će uvijek biti u modi.

Inspirirajte se!

IVANA PIRIZOVIĆ BIRA JESENSKE FAVORITE

Fashion blogerica i stilistica Ivana Pirizović pronašla je must-have jesenske artikle u našim trgovinama. Hladnije dane ne može zamisliti bez ugodnih pulovera i hlača, smeđih tonova, oversized kaputa i dugih haljina koje kombinira uz kaubojske čizmice. 
Kako izgleda jesen u njezinom ormaru, pogledajte u nastavku!

ivannna.jpg
patrik.jpg

URBANA JESEN PO NJEGOVOJ MJERI

Za sve ljubitelje klasičnih komada poput kožnih jakni i balonera, u nastavku donosimo nekoliko modnih inspiracija kako ih kombinirati na nesvakidašnji način. Sportska elegancija ili pak nerdy look u kombinaciji s motociklističkom jaknom i još mnogo toga, donosimo vam kroz 4 urbane modne kombinacije po guštu hrvatskog manekena Patrika Cvetka.

Inspirirajte se u nastavku!

JESENSKI SHOPPING S PRIJATELJICOM

Najbolji shopping je onaj u društvu prijateljice! Elena i Jelena to jako dobro znaju te su jesensku kupovinu odlučile obaviti zajedno kako bi novu sezonu dočekale u trendi kombinacijama po super cijenama.
Modno usklađene, pronašle su tri odjevne kombinacije za sve prilike, od udobnih trenirki, ozbiljnijih kombinacija za fakultetske obaveze pa sve do šarenih i odvažnih uzoraka idealnih za ispijanje kava na špici.

U nastavku pogledajte što su sve pripremile!

elena_jelena.jpg
Boss_akcija__6_.jpg

JEDAN JEDINI, TRAPER

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali neki materijali i odjevni komadi ostaju uvijek prisutni u modnom svijetu. Jedan od takvih je neponovljivi i jedan jedini - jeans, traper ili denim, kako god ga zvali jedno je sigurno, nose ga i vole sve generacije.
Influencerice Andrea Trgovčević i Petra Ria pripremile su nekoliko modnih kombinacija gdje glavnu ulogu igra vječni traper. Kombinirale su ga s ležernijim komadima, upečatljivim modnim dodacima i komadima različitih stilova za eklektični prizvuk. Inspiracije za traper stylinge vam sigurno neće ponestati!

Najrazličitiju i najbogatiju ponudu traper hlača, ali i drugih komada sniženih i do -70% pronađite na Jeans Days ponudi koja traje samo do 26. rujna. 

 

JESEN U NJEGOVOM ORMARU

Jesen u njegovom ormaru ne treba biti dosadna!
Marko Medić savjetuje igranje s kariranim uzorcima, slojevitim kombinacijama i detaljima u boji s kojima ćete podići svaku kombinaciju. Za one kojima nedostaje modne inspiracije, Marko u nastavku donosi dvije kombinacije za udobnu i trendi jesen!

MEDIC_RUJAN.jpg
Dizajn_bez_naslova__37_.jpg

LJETNI LOOKOVI ZA STYLISH ODLAZAK NA PLAŽU

Napokon smo dočekali vrijeme za more, pijesak i sunce! Kako vam vrijeme godišnjeg ne bi prebrzo prošlo, provedite ga na plaži, cijeli dan!
U nastavku vam Ivana Pirizović donosi nekoliko lookova za stylish odlazak na plažu, ako se samo želite okupati ili popiti kavu u obližnjem kafiću ili pak dočekati zalazak uz romantičnu večeru. Inspiracije vam neće nedostajati!

LJETNI LOOK ZA NJEGA

Odmaknite se od tamnih boja i monokromnih kombinacija, ovo ljeto nose se outfiti koji pršte bojama! Ako se odvažite nositi više boja, Marko Medić savjetuje jednostavne kombinacije poput bijelog t-shirta i traperica koje ćete lako kombinirati s detaljima intenzivnih boja. 
Za one kojima fali fashion inspiracije, Marko u nastavku donosi četiri ljetna looka s kojima sigurno nećete pogriješti.

Dizajn_bez_naslova__38_.jpg
New_York_2020__2_.jpg

UPEČATLJIVE BOJE ZA TRENDI LJETO

Ovoga ljeta nose se upečatljive boje! Kombiniranje jarkih boja definitivno čini vaše ljetne kombinacije neodoljivim, ali ih je važno pažljivo kombinirati. U nastavku vam donosimo mali modni šalabahter by Ana Bacinger, stilistice koja je pravi ekspert kada se radi o komadima jakih kolorita. Uživajte u njezinim nepogrešivim modnim kombinacijama!

INSTA FAKTOR - ROSIE HUNTINGTON

Rosie Huntington-Whiteley svijet oduševljava besprijekornim minimalističkim stilom u kojem prevladavaju crna, bijela i bež boja te jednostavni krojevi. Ova 34-godišnja glumica, manekenka, majka, blogerica i vlasnica beauty portala Rosie Inc. iskonska je ljubiteljica klasike i ujednačene forme. Na svom profilu na Instagramu svaki nas tjedan inspirira albumom s modnim kombinacijama koje želimo nositi. Stoga smo odlučili rekreirati njezine najbolje lookove s artiklima iz naših trgovina, potražite ih u nastavku.

New_York_2020__1_.jpg
30__popusta__7_.jpg

INSTA FAKTOR - KIM KARDASHIAN

Svestrana Kim istodobno je mama i aktivistica, odvjetnica i brižna sestra, a voli i sport i glamur. Bez obzira na to volite li je ili ne, nemoguće je ne priznati Kim njezinu originalnost i magičnu privlačnost kojom zrači. Nas oduševljava načinom na koji kombinira sportske i glamurozne komade, a u našim trgovinama odabrali smo baš takve kombinacije po super cijenama; stylinge sport & glam look by Kim – s prestižnim svjetskim brendovima kao što su adidas, Guess, Patrizia Pepe, Gucci, Polo Ralph Laurent i mnogim drugima.

INSPIRIRANI SVJETSKIM METROPOLAMA

Marko Medić, poznatiji pod Instagram imenom Father of George, otkrio nam je da mu neopisivo fale aerodromi, putovanja i istraživanje svjetskih metropola. Inspiriran gradovima u kojima je živio, složio je nekoliko outfita koje bi nosio tijekom putovanja, u New Yorku i Dubaiju.

30__popusta__6_.jpg
otvorna_fotka.jpg

INSTA FAKTOR - GISELE BÜNDCHEN

Brazilski supermodel Gisele Bündchen oduševljava svojom odličnom formom, jednostavnošću, stilom i snažnim ekološkom stavom. Inspirirani njezinim najboljim stylinzima i osobnošću, pronašli smo modne poslastice na super popustima by eco Gisele.

INSTA FAKTOR - CHIARA FERRAGNI

Talijanska influencerica Chiara Ferragni naša je omiljena inspiracija s Instagrama čiji smo stil – najbolju kombinaciju poslovnog i glamuroznog – reinventirali modnim komadima iz naših trgovina.

chiarra_f.jpg
naslovna_ivana_p.jpg

3 LJETNA LOOKA: POSLOVNI, SVEČANI, BOHO

Ovo ljeto vrijedi pravilo da nema pravila! Nosi se sve, od strožih poslovnih kombinacija, preko sređenijih kombinacija za ljetne svečanosti ili pak opušteniji boho stil koji je savršen za morske izlaske.
U nastavku vam donosimo mali šalabahter kako uspješno kombinirati različite stilove i zablistati u stylish kombinacijama!

STILISTICA IVANA PAVIĆ DONOSI KLJUČNE LJETNE TRENDOVE

Nedavno smo postali bogatiji za još jedan premium brand - Patrizia Pepe. Popularna stilistica Ivana Pavić među prvima je provjerila bogatu ponudu ovog talijanskog branda te nam u nastavku donosi nekoliko kombinacija za stylish ljetne dane.

Business_Casual_Monday__1_.jpg
Dizajn_bez_naslova__24_.jpg

3 LOOKA ZA STYLISH DAN

U nastavku pogledajte tri modne kombinacije za stylish dan! Od udobnih kućnih izdanja kada želite odvojiti vrijeme za sebe, preko praktičnih ležernih kombinacija s daškom ladanjskog štiha do sređenijih varijanti za izlazak u grad. Sve to i još više vam donosi Ivana Pirizović u malom modnom dnevniku u nastavku.

NEODOLJIVI KOMADI BRANDA PATRIZIA PEPE

Patrizia Pepe vam ovu sezonu donosi neodoljive ženstvene komade u kojima ćete definitivno zablistati. Lepršave haljine i košulje, moderna odijela, cool odjevni komadi od trapera, efektni modni dodaci, jarke boje – u ponudi popularnog talijanskog brenda lako ćete pronaći baš sve za svoju garderobu i stil.

Dizajn_bez_naslova__23_.jpg
Dizajn_bez_naslova__19_.jpg

SHOPPING JE NAJBOLJI U PARU

Da je shopping najbolje odraditi u dvoje dokazali su nam Dora Predojević i Marko Medić koji su za sebe pronašli zanimljive matching kombinacije koje želimo kopirati. Bilo da volite bold kombinacije s upečatljivim bojama ili ste vjerni jednostavnom traperu, u nastavku ćete pronaći inspiraciju za odlične unisex outfite koje možete isprobati sa svojim parom.

 

LOOKOVI ZA STILSKU PETICU

Bilo da se spremate za izlazak u grad ili idete na poslovni sastanak, Ana Bacinger vam je pripremila odlične ideje za kombiniranje modnih detalja i stvaranje lookova za čistu stilsku peticu.

Dizajn_bez_naslova__20_.jpg
kombinacija_dana__1_.jpg

PROLJETNI TOP TRENDOVI

Upečatljivi šareni detalji, lepršave siluete, jarko narančasta boja, haljine i tenisice...U nastavku pronađite inspiraciju za top proljetne outfite koje vam donosi Ivana Pirizović.

SPORTSKI LOOK ZA NJU I NJEGA

Sport & Outdoor ponuda obuhvaća široku paletu sportske odjeće i odjeće za rekreaciju, od basic modela kao što su sportske majice, široke trenirke i klasične tenisice, do onih urbanih modela sa zanimljivim detaljima u blokovima boja. Sve sportske kombinacije dolaze s genijalnim popustima i do čak -70% sve do 5. svibnja. 

kombinacija_dana__2_.jpg

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna