buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
31
31 35 24
Ned 3820
Pon 3019
Uto 3116
Sri 3417
čet 3220

DESIGNER OUTLET CROATIA

Novosti i događanja

 

 


corso_roma___fb__novi_logo.jpg

CORSO ROMA OTVORENJE

Zakoračite u preuređenu Corso Roma trgovinu!
Od sutra (25.7.) ponovno možete shoppingirati u svojoj omiljenoj trgovini s trendy cipelama i stylish modnim dodatcima!
4US Paciotti, Liu-Jo, Colmar, Blu Girl, North Sails, U.S. Polo Assn., Roberto Della Croce, Braccialini, Laura Biagiotti i ostali odlični brandovi čekaju na vas i to s dodatnim popustom od -20% koji traje do isteka zaliha!

Prve posjetitelje sutrašnjeg otvorenje očekuje i zakuska uz kupovinu. Vidimo se! 


CROCS OTVORENJE!

Sinonim za udobnost i bezbrižnost - američki brand CROCS stigao je u Designer Outlet Croatia! 
Odabirite modernu i comfy Crocs obuću za cijelu obitelj, koja uključuje klompe, sandale i japanke te naravno, ono što djeca najviše vole - ukrase Jibbitz!
Povodom otvorenja pa sve do 28.7. vas daruju s dodatnih -40% popusta na kupnju drugog para, pa ih svakako stavite na svoju ljetnu shopping listu.

Vidimo se u Crocsu!

otvorni.jpg

1080x1080_20.jpg

SUMMER GIVEAWAY!

Posjetite nas i obavite ljetni shopping jer možete osvojiti cool nagrade za vruće ljetne dane!

Sve što trebate napraviti do 21.8.2024. jest:

  •  potrošiti minimalno 50€ u našem centru
  • u našem Info centru pokazati račun
  • ispuniti prijavnicu i kreativno odgovoriti na nagradno pitanje

Svaku srijedu od 18.7. do 14.8.2024. biramo 3 najkreativnija dobitnika koji osvajaju DOC poklon kartice u iznosu od 150€ i torbu za plažu.

Dobitnici nagradne igre (24.7.2024.):

  • Designer Outlet Croatia poklon kartica u iznosu od 150€ + torba za plažu – dobitnik Denis Kirić
  • Designer Outlet Croatia poklon kartica u iznosu od 150€ + torba za plažu – dobitnica Ana Savurdić
  • Designer Outlet Croatia poklon kartica u iznosu od 150€ + torba za plažu – dobitnica Evelijana Borovičkić

 

Posljednju srijedu, 21.8.2024., biramo najkreativniji odgovor koji osvaja glavnu nagradu – DOC poklon karticu u iznosu od 500€ i torbu za plažu prepunu cool darova!

Detalje o nagradnom natječaju pročitajte na linku u nastavku.


SUMMER SALE

Ne propustite stylish ljetnu ponudu!

Najsunčaniji dio godine je stigao - naravno, riječ je o ljetu! Najtoplije dane dočekajte sa stilom uz trendi haljine, modne dodatke pa sve do kupaćih kostima bez kojih se ne možemo zamisliti u ljetno vrijeme. Pripremite se za sjajne Summer Sale popuste do -70% na omiljene brandove

Inspiraciju za savršeni ljetni look potražite u Designer Outletu Croatia sve do 15.08. i upotpunite svoj ormar stylish komadima. 

Cjelokupnu ponudu istražite u nastavku.

web-SM-SummerSale24-1080x1080px_01.jpg

2_05.jpg

TOM TAILOR OTVORENJE

Potražite najnovije trendove i bezvremenske klasike sada na još većem broju kvadrata u novoj Tom Tailor trgovini!

Ovaj njemački brend više od pola stoljeća uspješno spaja suvremenu modu i apsolutnu udobnost, s fokusom na kvalitetu, u kolekcijama za cijelu obitelj. Prepustite se ugodnom shoppingu, a Tom Tailor će vas povodom otvorenja počastiti s dodatnih -20% pri kupnji 2 ili više artikala, vrijedi do 29. lipnja.

Vidimo se u shoppingu!


VIP DAYS

Uživajte u VIP Days shoppingu

Ne propustite priliku za ekskluzivno VIP DAYS shopping iskustvo uz dodatnih -20% popusta na outlet cijene u periodu 24.-29. lipnja.

Jedinstveno shopping iskustvo u tom periodu moguće je uz posebnu pozivnicu iz našeg newsletter-a koju pokažete u Info centru te ostvarite pravo na dodatni popust za VIP CLUB članove.

Popuste vaših omiljenih brandova istražite u nastavku.

*Popusti se ne zbrajaju s ostalim popustima, akcijama i specijalnim ponudama.

web-SM-FB-post-2024_VIP_Days-1200x1200px2.jpg

Untitled_design__32_.jpg

DOPUSTITE DA VAS OČARAMO!

Zakoračite u Designer Outlet Croatia jer u suradnji s Muzejom iluzija stvarnost pretvaramo u iluziju, ali i obrnuto! Uz potpuno ludo shopping iskustvo i Crazy Weekend popuste, očekuju vas eksponati koji će vaše shopping iskustvo pretvoriti u magiju!

Fotkajte se kod ludih instalacija koje smo vam pripremili u suradnji s Muzejom Iluzija i osvojite vrijedne nagrade! Najbolju fotku uslikanu na jednoj od instalacija nagrađujemo DOC poklon karticom u iznosu od 300€  za shopping, a dodatnih pet kreativnih fotki nagrađujemo s po dvije ulaznice za Muzej Iluzija. Vaše kreativne fotke zalijepite u komentar ispod Facebook objave natječaja sve do 15. lipnja.

Detalje saznajte klikom na link niže. Sretno! 


Elmas Phil - Otvorenje

Elmas Phil, talijanski brend koji se ističe vrhunskim dizajnom i svestranim komadima odjeće, stigao je u Designer Outlet Croatia!

Za vas su pripremili atraktivan ženski i muški asortiman koji uključuje atraktivne palete boja, meke i lagane teksture te asortiman koji varira od elegantnih do ležernih stilova. Dizajnerski tim Elmas Phila usmjerava se prema maksimalizmu, skladu raznolikih detalja spojenih u iznenađujuću mix & match igru. Odjevni predmeti njihovih kolekcija odlično odgovaraju na potrebu transformacije dnevnog izgleda u glamuroznu večernju odjeću.

Povodom otvorenja vas časte s odličnih -30% popusta na već snižene outlet cijene, i to na cjelokupan asortiman. Požurite jer popust vrijedi samo do nedjelje 9. lipnja. Vidimo se!

Elmas_Phil_3.jpg

web-SM-FB-post-CrazyWeekendSvibanj2024_TopPonude-1200x1200px.jpg

CRAZY WEEKEND

Stižu ludi popusti!

Crazy Weekend ponovo se vratio u Designer Outlet Croatia!

Zato nemojte propustiti priliku jer vas od 06. do 09. lipnja čekaju vaši omiljeni brandovi uz lude popuste do čak -50% s kojima će vam kupnja trendi ljetnih kombinacija postati još jednostavnija i zabavnija! 

Cjelokupnu ponudu istražite u nastavku.


CALVIN KLEIN – OTVORENJE

Još veći, s bogatijim asortimanom i na novoj lokaciji, čeka vas naš Calvin Klein tim koji vrata svoje trgovine otvara ovaj petak, 31.5.!
Požurite u shopping po svoje omiljene komade jer vas očekuje dodatnih -30% popusta prilikom kupnje minimalno 3 artikla.

* Popust se ne odnosi na posebne promocije te se akcije ne mogu zbrajati
* Akcija vrijedi 31.5. i 1.6.2024.

CK_FB_01.jpg

fb_post_korekcija.jpg

#BETTERSHOPPING

BIRAMO TORBE KOJE ČUVAJU NAŠ OKOLIŠ!

Povezali smo se, učinili nešto za bolje sutra, a vrijedni umjetnici iz OŠ Rugvica oslikali su platnene torbe za #bettershopping. Pet različitih dizajna s motivima hrvatskih regija koje ujedno oslikavaju naš Centar mogu biti samo vaše!

Svi postojeći VIP članovi i oni koji će to tek postati, svoju limited edition eco-friendly platnenu torbu sa željenim motivom mogu besplatno preuzeti u našem Info centru uz dokaz da su VIP članovi i predočenje računa od minimalno 70€ iz robne kuće IKEA ili Designer Outleta Croatia.


THINK GREEN

RECIKLIRAJTE I PROFITIRAJTE!

Pravi trendsetteri su zeleni, a kako bi postali jedni od njih pozivamo vas da se priključite recikliranju starog tekstila na način da ga ubacite u naš Drop Box na glavnom ulazu u centar. Što se smije, a što ne smije reciklirati saznajte u nastavku, a sve one koji to učine nagrađujemo s dodatnih -10% popusta za shopping* u 5 različitih trgovina u našem centru po vlastitom izboru!

*Dnevnu karticu s popustima moguće je preuzeti u Info centru.

Dozvoljeno je reciklirati: odjeću, ručnike, zavjese, plahte, deke, jastučnice i navlake za poplune.

Zabranjeno je reciklirati: mokri i prljavi tekstil, obuću, kožnu odjeću, torbe, jastuke i poplune punjene perjem i spužvom.

Drop_Box_fb.jpg

web-SM-SummerVibes23-1080x1080px_03.jpg

SUMMER VIBES

NE PROPUSTITE TRENDI LJETNU PONUDU!

Naredni mjeseci postaju sve topliji i sunčaniji, a i vi ih možete dočekati sa stilom uz prozračne trendi komade. Pripremite se uz sjajnu ljetnu ponudu u kojoj možete pronaći svoje omiljene brandove na popustima  30 - 70%. 

Inspiraciju za savršeni ljetni look potražite u Designer Outletu Croatia i svoj shopping obavite sve do 30.06. kako biste upotpunili svoj ormar stylish komadima koji će plijeniti poglede mnogih.

Cjelokupnu ljetnu ponudu istražite na linku niže.


THINK GREEN

DJEČJE EKO RADIONICE

Pripremite se za boravak na svježem zraku jer se ove subote (11.5.) opet družimo, sadimo i učimo o prirodi! Povedite svoje mališane jer ih od 11 do 14h na prostoru našeg dječjeg igrališta očekuju besplatne edukativne i kreativne eko-radionice koje uključuju:

  • sadnju biljaka
  • izradu terarija
  • edukacije koje će provoditi edukatori s Agronomskog fakulteta u Zagrebu 
  • kvizovi

Osim vrijednog znanja, odličnog provoda i kvalitetnog shoppinga za roditelje, mališane čekaju fora pokloni koje smo pripremili zajedno s robnom kućom IKEA.

Dođite, družite se, igrajte se s nama i svladajte nove eko vještine!

Untitled_design__13__02.png

giveaway_fb_korekcija3.jpg

POSTANI SPORTS WEEK POBJEDNIK! - *ZAVRŠENO*

Tražimo osobu koja jednako voli shoppingirati kao i osvajati sportske terene!

Sve do 27.4. potrošite minimalno 30€ u Designer Outletu Croatia ili robnoj kući IKEA te predočite račun u našem Info centru gdje ćete preuzeti pristupnicu s kreativnim pitanjem. Ispunite pristupnicu i budite među najkreativnijima jer imate priliku osvojiti sljedeće nagrade:

1. Nagrada: Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti od 150€ + Adidas voucher za odabir tenisica po izboru gratis - dobitnik Damir Kaurović
2. Nagrada: Under Armour voucher za odabir majice i donjeg dijela trenirke po izboru gratis – dobitnica Dina Pokos
3. Nagrada: IKEA set za vježbanje – dobitnica Sara Grahovac

Detalje o nagradnom natječaju pročitajte na linku u nastavku. Sretno!


SKECHERS – OTVORENJE

U Designer Outletu Croatia je otvoren najveći Skechers outlet store u regiji! Ovaj popularni svjetski brand nudi širok asortiman tenisica za žene, muškarce i djecu, sve po izvrsnim outlet cijenama.

Skechers je sinonim za inovaciju i vrhunsku kvalitetu u svijetu sportske obuće, pružajući nevjerojatan komfor i performanse. Svaka Skechers tenisica je opremljena memorijskom pjenom koja osigurava izvanrednu podršku i udobnost tijekom cijelog dana. Posebno se ističe revolucionarna Skechers Arch Fit tehnologija, kao i praktična Slip-In tehnologija koja omogućuje brzo obuvanje bez vezica.

Posjetite nas u Designer Outletu Croatia i pridružite se stručnom i ljubaznom Skechers timu, spremnom da vam pruži vrhunsku uslugu i pomogne pronaći savršen par tenisica koji odgovara vašem stilu i potrebama. Vidimo se!

banner-Skechers-1200x1200px-1.jpg

web-SM-FB-post-SportsWeek24-1200x1200px.jpg

SPORTSKA PONUDA 2024.

PROBUDI SPORTAŠA U SEBI!

Bez obzira jeste li sportski fan ili rekreativac, u Designer Outletu Croatia čekaju vas fantastična sportska ponuda s popustima do čak -70%, a zbog kojih ćete ubrzati svoj tempo i zavoljeti shopping na svježem zraku! Svoj shopping maraton možete obaviti sve do 27.4.2024.

Cjelokupnu ponudu možete istražiti na linku u nastavku.


THINK GREEN

DJEČJE EKOLOŠKE RADIONICE

Pravo je vrijeme za aktivnosti na otvorenom i svježem zraku - zato povedite svoje mališane 13.4. u Designer Outlet Croatia gdje ih u periodu 11-14h na dječjem igralištu očekuju besplatne edukativne i kreativne eko-radionice koje uključuju:

  • sadnju biljaka

  • izradu terarija

  • edukacije koje će provoditi edukatori s Agronomskog fakulteta u Zagrebu

  • kvizovi
     

Sve mališane koji će sudjelovati u radionicama očekuju sjajni pokloni koje smo pripremili zajedno s robnom kućom IKEA.
Dođite biti kreativni, naučiti zanimljive informacije , kako se ponašati eko, a sve to kroz igru i druženje, a možda i neka nova prijateljstva!

Radionice 20.4. neće biti održane zbog najavljenog lošeg vremena- možete pratiti naše kanale za više informacija o terminu iduće radionice.

FBfeed_REVIDIRANO.jpg

FB_Catch_giveaway_01.jpg

TIME TO CATCH 100€ - *ZAVRŠENO*

Dragi kupci, nagradni natječaj "Time to CATCH 100€" službeno je završio. U nastavku možete pronaći informaciju o sretnom dobitniku:

1. Nagrada CATCH shopping bon u vrijednosti od 100€– dobitnica Dubravka Bregeš

Čestitamo sretnoj dobitnici i zahvaljujemo svima na aktivnom sudjelovanju i kreativnim odgovorima!


Pokloni svojem tati shopping iz snova!

DAD, YOU'RE MY HERO! - *ZAVRŠENO*

Dragi kupci, nagradni natječaj "Dad, you're my hero" službeno je završio. U nastavku možete pronaći informaciju o sretnom dobitniku:

1. Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti 150€– dobitnica Marina Bilek

Čestitamo sretnoj dobitnici i zahvaljujemo svima na aktivnom sudjelovanju i kreativnim odgovorima!

 

FB_giveaway.jpg

DAN_ZENA_GIVEAWAY_FB.jpg

NAGRAĐUJEMO SNAŽNE ŽENE KOJE NAS OKRUŽUJU!

Danas slavimo snagu, važnost i ljepotu svake žene!

Zato ne propustite sudjelovati u nagradnom natječaju koji se održava danas (8.3.) i sutra (9.3.) povodom Dana žena. Sve što trebate jest pozvati mamu, prijateljicu, sestru, kolegicu s posla ili bilo koju drugu dragu ženu iz vašeg života u shopping u naš centar. Prvih 10 najbržih parova koji u našem Info centru pokažu račun u minimalnom iznosu od 30€ čeka 20 komada Designer Outlet Croatia torbica. Naravno, jedna će biti za vas, a druga za snažnu ženu s kojom dođete.

Detalje nagradnog natječaja istražite na linku niže. Uživajte u zajedničkom shoppingu!
 


POKLANJAMO LJUBAV I SHOPPING

YOU'RE MY FAVOURITE

Dragi kupci, nagradni natječaj "You're my favourite" službeno je završio. U nastavku možete pronaći informaciju o sretnom dobitniku:

1. Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti 100€ (2 kom) – dobitnik ANTUN HANJILEC

Čestitamo sretnom dobitniku i zahvaljujemo svima na aktivnom sudjelovanju i kreativnim odgovorima!

 

web-Google-Valentinovo24-1200x1200px.jpg

DOC-novosti_CW-prosincas2023.jpg

KLIŽITE S HOKEJAŠIMA, DRUŽITE SE S DJEDOM BOŽIĆNJAKOM I UŽIVAJTE U SJAJNOM VIKEND SHOPPINGU!

Imate želju i volju, ali vam nedostaje još ono malo vještine na ledu? Pravo je vrijeme da nam se pridružite ovu subotu, 23.12., od 10 do 16 sati jer za svaku kupnju u Designer Outletu Croatia ili robnoj kući IKEA iznad 50€ (376,73 kn) možete sudjelovati u besplatnoj školi klizanja gdje će vas naši hokejaši učiti osnovama klizanja, zajedno s trikovima iz hokeja!

Pored klizanja, vaše mališane čekaju radionice te će se moći upoznati i družiti s Djedom Božićnjakom koji je pripremio slatka mala iznenađenja.
Kako darivanju ne bi došao kraj, robna kuća IKEA pripremila je za najmlađe sudionike zimskih aktivnosti i Gingerbread kućice dok roditelji dobivaju Designer Outlet Croatia dnevnu karticu s popustima za 5 trgovina po izboru.

Vidimo se!


Designer Outlet Croatia KREATIVNI NATJEČAJ

NAPIŠITE PISMO DJEDU BOŽIĆNJAKU I OSVOJITE VRIJEDNE NAGRADE!

Dragi kupci, nagradni natječaj "Letters to Santa" službeno je završio. U nastavku možete pronaći popis sretnih dobitnika:

1. Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti 200€, BOSS voucher za 1 besplatan artikl po izboru, Sport Vision voucher u vrijednosti od 70€, Douglas paket, Guess torbica, Fashion&Friends (Tommy Hilfiger) hoodica – dobitnik MISLAV ĆUK


2. Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti 150€, Replay torbica, GAP voucher za 3 besplatna artikla po izboru, s.Oliver voucher u vrijednosti od 70€, Sport Vision voucher u vrijednosti od 70€, Douglas paket – dobitnica IVANKA IVAS


3. Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti 100€, Desigual hoodica, Lacoste šal i kapa, Sport Vision voucher u vrijednosti od 70€, Douglas paket – dobitnica JELENA BIRKIĆ

Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo svima na aktivnom sudjelovanju i kreativnim odgovorima!

Web_Novosti_LettersToSanta_1200x1200.png

3._Web_Novosti_Xmas_1200x1200.png

Advent u Designer Outletu Croatia

DOĐITE UŽIVATI U PRAVOJ ZIMSKOJ ČAROLIJI! - *ZAVRŠENO*

Zimska čarolija nastavlja se i ove godine s još više zabavnog sadržaja i, naravno, dobrog shoppinga! Stoga vas, sa zadovoljstvom, pozivamo da i ove godine budete dio čarobnog Adventa u Designer Outletu Croatia, a koji uključuje sjajne popuste, nagradne igre, bogatu gastro ponudu i klizačku senzaciju. Klizati možete svakim radnim danom te vikendom i neradnim nedjeljama od 10 do 21 sat*.

Cijena ulaznice:3,25€ (24,49 kn)
Najam klizaljki: 3,25€ (24,49 kn).

Dobra vijest je da dodatno nagrađujemo i sve one koji u našem Centru ostvare kupnju u minimalnom iznosu 70 € (527,42 kn) jednom ulaznicom za klizanje koju mogu pokupiti u Info centru DOC-a nakon predočenja računa o kupnji. Akcija traje sve do 08.01.2024. ili do isteka zaliha. Računi se ne mogu zbrajati, jedan račun vrijedi za jednu ulaznicu i ne može se iskoristiti više puta.

Pripremite svoje cozy outfite, okupite svoje najdraže i dođite uživati u novim zimskim avanturama!

*Moguća odstupanja u radnom vremenu u slučaju lošeg vremena ili radi tehničkih razloga.


Fooling Around kreativni natječaj

FOTKAJ SE I OSVOJI VRIJEDAN SHOPPING!

Dragi kupci, nagradni natječaj "Fooling Around" službeno je završio. U nastavku možete pronaći informaciju o sretnom dobitniku::

Nagrada Designer Outlet Croatia poklon kartica u vrijednosti od 400 € (3.013,80 kn) za shopping - dobitnica DOLORES GRGURIĆ

Čestitamo sretnoj dobitnici te ujedno zahvaljujemo svima na aktivnom sudjelovanju i kreativnim fotkama! Pozivamo ostale da, prilikom dolaska u naš Centar, pokažu autorsku fotografiju u Info Centru Designer Outleta Croatia kako bi dobili našu dnevnu karticu s -10% popusta za 5 trgovina po izboru.

IG_Fooling_Around_1200x1200_01.jpeg

Guess-Acc-1200x1200px.png

OTVORENJE - GUESS ACCESSORIES!

Vodeći američki brand proširio je svoju ponudu te od sada, pored širokog asortimana odjeće i obuće, možete uživati u kupovini najprodavanijih stylish modnih dodataka kao što su torbice, putne torbe, marame, novčanici i mnogi drugi modni dodaci koji se ističu svojom inovativnošću i kvalitetom.

Povodom otvorenja za vas su pripremili i sjajne poklone iznenađenja. Kupci koji potroše minimalno 85€ (640,43 kn) na poklon dobivaju kozmetičku torbicu, a oni koji ostvare kupnju u minimalnom iznosu 100€ (753,45 kn) na poklon dobe gym vrećastu torbu. Vidimo se u shoppingu!


SHOPPINGIRAJTE U NAJVEĆEM EUROPA 92 OUTLETU!

Preuređeni, a i najveći Europa 92 outlet u Hrvatskoj čeka vas s ponudom omiljenih jeans brandova: Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee, Salsa, Pepe Jeans, Petrol Industries i LTB, ali i modnih brandova kao što su Scotch & Soda, Gipsy i Redskins, te ponuda vlastitog modnog branda omiljenog među ženama — AD twenty.
Vrhunskom uslugom Jeans Eksperta i ponudom najkvalitetnijih jeans komada, Europa 92 pruža jedinstven osjećaj kupnje uz lak odabir i nikad jednostavniju kupovinu savršenog para traperica te drugih odjevnih komada renomiranih brandova.

Povodom otvorenja za vas su pripremili dodatnih -15% popusta na sve već snižene outlet artikle. Požurite i opremite se do 31.8. kultnim jeans komadima po odličnim cijenama!

post_logo_1200x1200.jpg

Summer_fest_740x740_02.png

MJESEC U ZNAKU OUTLET SHOPPINGA I BROJA 5

PROSLAVI VELIKIH 5 GODINA S OMILJENOM SHOPPING DESTINACIJOM

Već punih 5 godina dio smo vaše svakodnevne rutine te vas vjerno pratimo i modno savjetujemo kroz sve životne trenutke koje smatrate važnima. Upravo zbog toga što smo zajedno utjecali na fashion svijet i trendove, isfurali različite modne kombinacije i izgradili odnos pun povjerenja, sa zadovoljstvom vas pozivamo da dođete i budete dio velike fashion proslave povodom 5. rođendana Designer Outleta Croatia!

Za petu godišnjicu, od 14. do 18. lipnja, poklanjamo vam 5 dana čistog užitka - od TOP rođendanskih popusta, atraktivnih nagrada pa sve do ludog vikend festivala. I kada kažemo "ludog" onda mislimo na proslavu visoko među oblacima, u društvu čupavih prijatelja, uz spoj dobre glazbe, koktela i različitih delicija, mnoštvo smijeha, ludih selfija i ono najvažnije, uz kvalitetan shopping.

Više o cijelom događaju doznajte na linku.


OTVORENJE TRGOVINE LACOSTE

Dobrodošli u novootvorenu trgovinu Lacoste u Designer Outletu Croatia, gdje možete pronaći elegantne komade ovog renomiranog svjetskog branda, a do 31. svibnja iskoristite i dodatnih -20% popusta na cjelokupan asortiman povodom otvorenja.

Untitled_design__3_.png

patrizia_pepe_26._i_27.5..jpg

PATRIZIA PEPE SLAVI ROĐENDAN!

Ovaj vikend trgovina Patrizia Pepe slavi svoj drugi rođendan! Od trenutka kada je otvorila svoja vrata, trgovina je postala omiljeno odredište modnih entuzijasta i ljubitelja talijanske mode. Povodom proslave drugog rođendana, odlučili su nagraditi svoje vjerne kupce s dodatnih -20% na cjelokupan asortiman tijekom 27. i 28. svibnja. Popust se ne odnosi na basic kolekciju. Požurite, iskoristite rođendanski popust i opremite se neodoljivim komadima s potpisom Patrizia Pepe!


OTVORENJE PUMA OUTLET TRGOVINE

Sports & Outdoor je u punom jeku u Designer Outlet Croatia! Uz primamljive sportske ponude, dolazi nam još jedan svjetski sportski gigant - PUMA! Očekuje vas bogata ponuda sportske odjeće i obuće za cijelu obitelj. PUMA otvara svoja vrata 27.04. stoga požurite na otvorenje jer ćete ostvariti dodatnih -20% popusta na outlet cijene. Ukoliko ne možete doći 27.04. i Pumi poželjeti dobrodošlicu u Designer Outlet Croatia, ne brinite! Dodatnih -20% popusta na outlet cijene možete iskoristiti sve do 02.05.2023.

Dizajn_bez_naslova__9__03.png

ted_baker_nagradna_igra_740x740.jpg

OSVOJITE TED BAKER TORBICU!

Postoje komadi odjeće i modni dodaci koji su obični, svakodnevni, a postoje i oni koji nam podižu raspoloženje i samopouzdanje te zbog kojih u konačnici postajemo najbolja verzija sebe. U tome leži prava moć odjeće, a koja poseban značaj dobiva u mjesecu u kojem nam životi postaju topliji, slavimo novu nadu, ali i nova postignuća povodom Dana žena. Poznato je da su žene najmoćnije kada se međusobno podupiru, ali ako tome još nadodamo i atraktivan modni dodatak, onda zaista postaju nezaustavljive. Stoga, kako bismo proslavili sve nezaustavljive i moćne žene koje nas okružuju, ali i same sebe, nagrađujemo vas Ted Baker torbicom u nepobjedivoj zelenoj boji s kojom ćete nizati nove životne uspjehe.

Sve što trebate jest posjetiti našu Facebook stranicu i do 15.03. (do 23:59h) ispod objave napisati svoj kreativan odgovor na pitanje: Kome biste poklonili Ted Baker torbicu i zašto? Više o pravilima nagradnog natječaja na linku niže. Lijepo je biti žena, zar ne?


ROĐENDANSKE POGODNOSTI U GAP-U!

GAP trgovina u Designer Outletu Croatia slavi prvi rođendan! Proslavite s nama uz odlične popuste i poklone iznenađenja. U periodu od 23. do 26.2. iskoristite odličan popust od -20% na sve za kupnju veću od 20€ (150,69 kn), a za kupnju iznad 70€ (527,42 kn) očekuju vas i posebni pokloni iznenađenja.

Da rođendanska proslava bude još bolja, pripremili smo i Facebook nagradni natječaj u kojem možete osvojiti modnu kombinaciju u ukupnoj vrijednosti od 200 eura (1.507,00 kuna), a sve što trebate napraviti jest: u periodu 22.2.-1.3.2023. ostavite autorski komentar ispod objave o natječaju i odgovoriti na pitanje „koga bi počastili shoppingom u GAP trgovini i zašto“. Pravila nagradnog natječaja možete pročitati na linku niže. Sretno!

GAP_-_novosti.jpg

NOVOSTI_F_F.jpg

FASHION & FRIENDS OUTLET - NOVO

Dobrodošao Fashion & Friends! Vodeći regionalni multibrand koncept omiljena je destinacija zaljubljenika u modu, obuću i dodatke. Potražite cool komade brandova Diesel, Replay, Guess, Calvin Klein, Liu Jo, Superdry, Patrizia Pepe, Steve Madden, UGG, Camper, Cesare Paciotti, Premiata i mnogih drugih.

A povodom otvorenja, časte vas s dodatnih -20% popusta za kupnju iznad 400 kn sve do 23. 6.! 


NOVOOTVORENO

U Designer Outlet Croatia stigao je kultni američki brand GAP! Za vas je pripremio široki asortiman za cijelu obitelj, komade od trapera, majice, trenirke, hoodice - sve napravljeno od prirodnih i kvalitetnih materijala.

Požurite jer vas povodom otvorenja pa sve do 20. veljače časti s dodatnih -20% popusta na sve. Vidimo se!

web-HR-Novosti-GAP_otvorenje-1185x790px_v4.jpg


20210511_120523.jpg

NOVO - PATRIZIA PEPE

Designer Outlet Croatia bogatiji je za brand Patrizia Pepe čije je ime postalo sinonim za svestrane modele koje moderne i samouvjerene žene obožavaju!
Ženstvene haljine i košulje, moderna odijela, cool odjevni komadi od trapera i efektni modni dodaci – u ponudi popularnog talijanskog brenda lako ćete pronaći baš sve za svoju garderobu i stil.

Požurite u trgovinu Patrizia Pepe jer vas povodom otvorenja pa sve do nedjelje, 16. svibnja, časte s dodatnih -20% popusta na cijeli asortiman.

Vidimo se u shoppingu!


TED BAKER OTVORENJE

Imamo sjajne vijest za sve ljubitelje elegantnih i kvalitetnih komada britanskog branda Ted Baker.
U petak, 19. ožujka, otvaraju svoja vrata u Designer Outletu Croatia i povodom otvorenja pa sve do 26. ožujka svim kupcima nude odličnih -20% popusta na sve.
Za one koji ga manje poznaju, Ted Baker desetljećima je sinonim za profinjenu eleganciju i kvalitetnu odjeću koja trendovski kod ima utkan u svakom šavu svoje kolekcije. Razigrani uzorci, žive boje u kombinaciji sa smjelim dizajnom i prije svega neodoljiv smisao za humor koji prožima britansku modu, čine ovaj brand pravom modnom poslasticom. Vidimo se!

SS20_MAM_BS_LOOK_004_DOUBLE_CAMYLLE_IVORY_HEDSTAN_NAVY__10_manja.jpg

pexels-quang-nguyen-vinh-2159123.jpg

VANJSKE TERASE SU OTVORENE

Dragi posjetitelji, za vas imamo odličnu vijest! Terase u kafićima Leggiero i Green Bar su ponovno otvorene i spremne za ispijanje kava u najboljem društvu.
Dođite i predahnite nakon shoppinga uz ukusne slastice, sladolede i omiljene napitke.


DOBRODOŠAO HUGO BOSS

HUGO BOSS odiše elegancijom i sofisticiranošću, a u ponudi trgovine u Designer Outletu Croatia, uz poslovnu odjeću, dostupni su ležerni stilovi kao i sportska odjeća.
Nezaobilazni modni dodaci te obuća za muškarce i žene zasigurno će biti dodatan motiv za posjet ovoj modnoj trgovini, a povodom otvorenja sve kupce očekuju posebne pogodnosti do  29.11.2020.

HUGO BOSS idealno se uklapa u našu modnu priču i želimo mu toplu dobrodošlicu!

hb_02.jpg

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna