buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
18
18 19 4
čet 20 9
Pet 20 10
Sub 16 7
Ned 18 5
Pon 10 10

Green Bar

Dobrodošli u Green Bar u Designer Outletu Croatia!

Green bar je caffe bar dnevnog tipa čija je koncepcija proizašla iz odnosa prema kvalitetnom zelenom ambijentu prema kojemu je bar orijentiran.

U suradnji sa višestruko nagrađivanim arhitektonskim studijom SODAarhitekti, nastala je ideja oblikovanja prostora koji će odisati relaksirajućim ambijentom za goste koji ovdje provode dnevni odmor ili održavaju poslovne sastanke. Kako bi se to postiglo birani su lokalni materijali i tehnologije koji su kvalitetnom izvedbom, obradom i dizajnom dobili na reprezentativnosti te su korištene zemljane i prirodne boje koje prostor čine ugodnim i relaksirajućim. Želja je projekt širiti dalje te postići da Green bar bude sinonim za bijeg od urbane svakodnevice i užurbanog načina života, mjesto koje će omogućiti opuštanje uz svoj omiljeni napitak.

Green Bar tim vas očekuje u Designer Outletu Croatia.

Green bar unutar Designer Outleta Croatia sukladno odluci Stožera civilne zaštite, pruža uslugu "coffee to go". Terasa ugostiteljskog objekta je otvorena.

Green Bar

Designer Outlet Croatia
Prodavaonica 49
Alfreda Nobela 4, Sop
10361 Sesvete - Kraljevec

+385 98 9507 161

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna