buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
13
13 13 10
Sub 127
Ned 135
Pon 145
Uto 178

Guess Accessories

Dobrodošli u novootvorenu prodavaonicu Guess Accessories u Designer Outletu Croatia!

Guess svoje prve korake započinje 1981. godine kao jeans kompanija, a od tada se uspješno izgradila u poduzeće koje upravlja s 481 maloprodajnim objektom u SAD-u i Kanadi te s čak 356 maloprodajnih mjesta u Europi, Aziji i Latinskoj Americi. Danas očarava svojim dizajnom te distribuira stylish odjeću za moderan način odijevanja i života generalno. Pored širokog asortimana odjeće i obuće, zahvaljujući njegovom novom proširenju na više od 100 kvadrata, kupci od sada mogu uživati u kupovini najprodavanijih modnih dodataka kao što su torbice, putne torbe, novčanici i mnogi drugi modni dodaci koji se ističu svojom inovativnošću i kvalitetom.

Guess Accessories tim očekuje vas u našem Centru s poklonima iznenađenja povodom otvorenja. Kupci koji potroše minimalno 85€ (640,43 kn) na poklon dobivaju kozmetičku torbicu, a oni koji ostvare kupnju u minimalnom iznosu 100€ (753,45 kn) na poklon dobe gym vrećastu torbu.

Vidimo se u shoppingu!

Guess Accessories

Designer Outlet Croatia
Prodavaonica 28
Alfreda Nobela 4, Sop
10361 Sesvete - Kraljevec

+385 1 4664 935

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna