buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
22
22 22 17
Sri 2214
čet 2412
Pet 2314
Sub 2513
Ned 2316

POWERED BY TOYOTA

Veliki koraci ZA MALE HEROJE

Koliko vam je bitno da vaše dijete svoje vrijeme provodi u prirodi, na svježem zraku i u dobrom društvu kao što ste i vi nekada? Boravak u prirodi, snalaženje u prostoru i istraživanje svijeta oko sebe općenito, kod svakog djeteta budi znatiželju i potrebu za novim znanjima, kao što potiče samostalnost i samopouzdanje.


Stoga spremite svoje klince i zaputite se u Designer Outlet Croatia gdje vaše najmlađe čekaju praktične radionice koje vode sami izviđači!

GDJE MOGU PRONAĆI IZVIĐAČKE RADIONICE ZA SVOJE DIJETE?
Sve eko-praktične radionice koju predvodi izviđački tim možete pronaći na šetnici između Designer Outlet Croatia i robne kuće IKEA.

TEMATIKA RADIONICA I VRIJEME TRAJANJA
Kako bi vašim najmlađima osigurali kvalitetno vrijeme provedeno na svježem zraku, u dobrom društvu i s pregršt praktičnih zadataka koji će zaokupiti njihovu pozornost, radionice će se održati oba dana (08. i 09. listopada) u vremenskom periodu od 12:00-18:00 sati.


S obzirom na to da težimo podizanju svijesti o važnosti očuvanja ekologije, vašoj je djeci omogućeno usvajanje praktičnog znanja i vještina iz područja:

Očuvanja energije i okoliša

Orijentacije u vremenu i prostoru

Hortikulture – sadnje biljaka i izrade komposta

Recikliranja i očuvanja vode

Razvrstavanja otpada

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna