buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
18
18 21 15
čet 2011
Pet 2413
Sub 2611
Ned 2612
Pon 2115

SUMMER FESTIVAL

Ne samo da slavimo rođendan već službeno započinjemo i sa zagrijavanjem za ljetnu sezonu! Najbolji recept za najluđi ljetni party znaju svi – chill time, osvježavajući kokteli, odlična hrana, DJ s dobrim miksom mjuze začinjen kvalitetnim shopping maratonom uz top popuste. Kako bi sve to pronašli na jednom mjestu, od 16. do 18. lipnja, obavezno se pridružite našem Summer festivalu koji će se održati na šetnici između Designer Outlet Croatia i robne kuće IKEA.

Osim toga, šetnicu ćemo u nedjelju (12-14h) pretvoriti i u Influencer brunch kako biste upoznali i pričali sa svojim omiljenim influencerima, a od kojih posebno izdvajamo: Paulu Sik, Andreu Trgovčević, Jelenu Perić, Elenu Dizdar, Petru Riu te brojni drugi.


Ludi party vikend koji je pred svima nama nudi bogat zabavni sadržaj za sve uzraste – od DJ nastupa, ludog leta balonom u vezanom letu pa sve do sadržaja za naše najmlađe i photo kutaka gdje ćete zajedno moći stvarati nove uspomene za pamćenje. Najbolju street food ponudu za vas su pripremili Kata catering uz ukusne delicije bez glutena, a u nastavku saznajte čije ćete koktel tajne moći ukrasti, kao i informacije o tome kakvu smo vam još klopu pripremili - i ne samo vama već i našim čupavim prijateljima!

HRANA I PIĆE

"YUM" NA PRVI POGLED

SUMMER_FEST_04.png

KUTAK ZA LJUBIMCE

OMILJENI ČUPAVCI

Pozitivan vibe brzo se širi, a u tome nam najviše pomažu naši najdraži čupavi prijatelji za koje smo u sva tri dana pripremili poseban kutak za uživanje u zdravoj klopi. Pas Kitchen poznati je hrvatski brand svježe i zdrave hrane za pse, a koji se pobrinuo da se za vrijeme proslave našeg rođendana napune trbusi i vaših najvjernijih prijatelja! Njihova lagano kuhana hrana zadržava nutrijente prirodnih sastojaka pri čemu, ne samo da omogućava dug i zdrav život vaših ljubimaca već ubrzava i njihovo veselo mahanje repom. Nakon aktivnog druženja, vaš ljubimac može odmoriti poput kralja na jastucima i krevetićima za pse, domaćeg branda Qushin, jer on zaista zaslužuje najbolje! 

NAGRADNA IGRA

Osim što će se ljubimci dobro naklopati kod nas u centru, vi ste ti koji će se pobrinuti da se s istim delicijama vratite doma. Zato sudjelujte u našem kreativnom natječaju koji će se održati na službenoj Facebook stranici Designer Outleta Croatia od 14. do 18.06. do 23.59 sati. Od vas očekujemo da u komentirama podijelite s nama odgovor na pitanje: "Zašto je vaš pas najbolji i zaslužuje najkvalitetniju hranu?“

Najkreativnijeg vlasnika nagrađujemo s tjednom zalihom hrane za pse branda Pas Kitchen.

Da bi psi mogli pisati, sigurni smo da bi se o vama dobro raspisali, a ovo je prilika da čujemo što vi mislite o njima. Sretno!

pas_kitchen_04.png

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna