buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
10
10 11 6
Sri 144
čet 186
Pet 1810
Sub 1810
Ned 1212

ISTRAŽITE

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA

"Ne znam što odjenuti..." Poznato? Ako kimate glavom nastavite čitati jer vam u nastavku otkrivamo kojim smo poznatim stylish Hrvaticama i Hrvatima zavirili u ormare kako bismo vam pružili najbolju dozu modne inspiracije za svih 7 dana u tjednu!


Otvorna_fotka_elena_01.jpg

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - ELENA DIZDAR

Vjerujemo kako vam je Elena poznato lice sa zagrebačke streetstyle i modne scene. Osim što je studentica prava, modelingom se bavi sedam godina i snimila je brojne kampanje. Godinama je živjela u Milanu, Parizu i Londonu što možemo osjetiti i kroz njezin modni izričaj koji je spoj europskih metropola.

Elenin stil je kombinacija trendi elegancije jer vješto koketira s modom i spaja elegantne komade s novim trendovima. U ovoj rubrici apsolutno obožavamo popratiti kakve odjevne kombinacije kroz tjedan preferiraju naša poznata lica koja nas inspiriraju, pa smo ovaj put zavirili u streetstyle inspiraciju Elene Dizdar

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - ANA RADIŠIĆ

Ana Radišić pravnica je koja živi, radi i diše medije proteklih četrnaest godina i koju gledamo na malim ekranima. Od svojih studentskih dana zaljubljena je u televiziju, pisanje, stvaranje i kreiranje. Kroz svoj medijski put prošla je uloge voditeljice, urednice, novinarke, reporterke te kreativne urednice i autorice projekata. 

Kad je odjeća u pitanju Ana se obožava igrati bojama, stilovima, ali ono što je konstanta jest to da se odijeva prema osjećaju jer su emocije njena vodilja baš u svemu.  Ana se uvijek iznova vraća u Designer Outlet Croatia gdje u raznolikoj ponudi uvijek pronalazi najbolje odjevne komade i modne dodatke za svoj dinamičan životni stil i garderobu koju u potpunosti primjenjuje svom ukusu. U nastavku pogledajte kako izgleda njezin modni tjedan! 

ANA_RADISIC_1080x1080.jpg
oTVORNA_pATRIK.jpg

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - PATRIK CVETKO

Osim u ormare stylish žena, uvijek volimo zaviriti i u ormare poznatih Hrvata. Za novo izdanje omiljene modne rubrike, svoje tjedan u ormaru s nama je podijelio model, fotograf i DJ Patrik Cvetko. Od Hugo Boss odijela preko ležernih i trendi modela iz ponude modnih trendova Guess, Replay i Europa92 do adidas sportskih komada, Patrik svoje modne favorite s lakoćom pronalazi u Designer Outletu Croatia i odlično nosi u najrazličitijim kombinacijama.

Kako izgleda jedan tjedan u njegovom ormaru? Patrik nam je otkrio u malom modnom dnevniku u nastavku – kroz sedam odjevnih kombinacija koje otkrivaju ono najbolje od muške mode.

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - ANJA DUJAKOVIĆ

Ako volite modu, Anja Dujaković sigurno vam je poznato lice. S više od 128 tisuća pratitelja na Instagramu, Anja je jedno od najmoćnijih imena domaće influencerske scene. Osim što na Instagramu profilu @ania_ddd svakodnevno dijeli svoje odjevne kombinacije, Anja se povremeno bavi i modelingom te je ambasadorica brojnih svjetskih brendova. 

Gdje pronalazi najbolje odjevne komade i modne dodatke te kako spaja nove trendove i vječnu elegnaciju? Anja nam je otkrila u malom modnom dnevniku u nastavku – kroz sedam odličnih kombinacija koje ćete sigurno i sami poželjeti nositi!

1200x1200_anja.jpg
Otvorna.jpg

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - IDA PRESTER

Istovremeno karizmatična i nježna, Ida Prester jedna je od onih osoba koju ne možete ne voljeti. Na sceni se pojavila još 2003. godine, a sve do danas ostala je jedno od omiljenih lica na malim ekranima i koncertnim pozornicama. Iako se od vremena Briljantina i prvih gaža u Idinom životu mnogo toga promijenilo, ona je ostala ista – zaigrana, pozitivna i uvijek u ludo dobrim odjevnim kombinacijama. Idin modni stil zasigurno je još jedna od stvari po kojima je prepoznatljiva i zbog kojih ju obožavamo. U njezinom ormaru ima prostora za sve – od vintage ulova s buvljaka do ulova s potpisom premium brendova iz naših trgovina.

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - SARA JO

Sara Jo jedna je od najvećih pop zvijezda u regiji danas. Na glazbenoj sceni, Sara se nalazi već deset godina tijekom kojih smo imali prilike uživati u njezinim brojnim transformacijama – kako glazbenim, tako i modnim! Odvažno i samouvjereno, Sara nosi sve od urbanih trendi modela do elegantnih modnih klasika. Kako bih na jednom mjestu pronašle sve što može poželjeti, Sara tijekom svojih posjeta Zagrebu, uvijek voli navratiti na jednu od svojih omiljenih shopping adresa – Designer Outlet Croatia.

Od ležernosti trapera preko udobnosti sportskih modela do statement modela poput srebrnih čizama, Designer Outlet Croatia favorite iz Sarinog ormara i sami ćemo poželjeti nositi. Kako ih ona nosi? Otkrila nam je u malom modnom dnevniku u nastavku.

Sara_jo.jpg
Otvorna_1080x1080.jpg

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - KARLA ZELIĆ

Karla Zelić ili umjetničkim imenom Superbabekillah, je influencerica, aktivistica za mentalno zdravlje, stilistica i model koja je na svom Instagram profilu izgradila publiku od gotovo 25.000 pratitelja.
Ističe se svojom urbanom vibrom i zaštitno je lice mnogih sportswear brendova te uspješno spaja sportsku eleganciju, edgy komade s opuštenijim detaljima i komade inspirirane 90-tim. Upravo zbog toga smo ju odabrali za novo lice rubrike "7 kombinacija za 7 dana" u suradnji s Journal.hr.

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - EMA LUKETIN

Iako joj je samo dvadeset godina, Ema Luketin uspjela je izgraditi uspješnu karijeru koja je započela prije sedam godina kada je snimila svoj prvi YouTube video. Danas, Ema ima više od 190 tisuća pratitelja na Instagramu i vjernu publiku od 120 tisuća pratitelja na YouTubeu. Uvijek zainteresirana za modu, Ema je svoju kreativnost odlučila proširiti i na modni svijet te danas uspješno vodi čak nekoliko modnih brendova. A kako će izgledati jesen u njezinom ormaru te koje je odjevne komade i modne dodatke iz ponude Designer Outleta Croatia odabrala za novu modnu sezonu? Ema nam je otkrila u malom modnom dnevniku u nastavku – kroz sedam odličnih kombinacija koje ćete sigurno i sami poželjeti nositi!

Boss_akcija__5_.jpg
1_29.jpg

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - DORIN ZELENIKA

Vrijeme je za povratak u grad! Nakon uživanja u bezbrižnim ljetnim danima na moru, nakon dana provedenih na plaži i večeri provedenih na omiljenoj terasi, polako se vraćamo u realnost koja nas dočekuje s užurbanim tempom i poslovnim obavezama. Ipak, ljeto još uvijek nije gotovo, što znači da i na gradskim ulicama još uvijek možemo uživati u sunčanim danima i omiljenim ljetnim modnim favoritima.

U potrazi za back to the city modnom inspiracijom, odlučili smo zaviriti u garderobu Dorin Zelenike.

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - NABILAH HARRON

Nabilah je jedna od onih žena u čiji ćete se stil zaljubiti na prvi pogled i čije ćete modne favorite poželjeti u svom ormaru. Za poslovne i ležerne, dnevne i večernje kombinacije, na njezinoj listi ljetnih modnih favorita ističu se prozračne haljine, ležerne traperice, elegantne hlače i udobne cipele. U njezinom ormaru uvijek se nalazi i mjesto rezervirano za nekoliko sportskih komada koje bira za trening na otvorenom, ali i za opuštena obiteljska druženja u parku. 

Outfit inspiraciju za vrhunac ljeta ispred nas donosimo vam u nastavku – u modnom dnevniku Nabilah Harron!

Dizajn_bez_naslova__35_.jpg
Otvorna_slika.jpg

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - PETRA MIKŠIK

U novom mjesecu, nova doza inspiracije! Predstavljamo vam stylish fotografkinju i content kreatoricu, Petru Mikšik, koja uspješno spaja jednostavne modne klasike s trendi novitetima i dozom ležernosti. Kako izgleda tjedan u njenom ormaru i koje je sve komade odabrala u Designer Outletu Croatia, pogledajte u malom modnom dnevniku u nastavku.

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - MATEA SENJAK

Matea Senjak se bavi arhitekturom i dizajnom interijera (@doyoudreamofinterios), no njezina najveća strast su putovanja. “Always a dreamer, sometimes a traveler” moto je kojim se vodi na svom Instagram profilu @doyoudreamof, a na kojem najčešće objavljuje fotografije sa svojih brojnih putovanja. Osim na uzbudljivo putovanje kroz hrvatske gradove i popularne svjetske destinacije, Matea Senjak na svojim nas fotografijama često vodi i na jednako uzbudljivo modno putovanje. U njenom ormaru gdje ćete naći zanimljive kombinacije od poslovnog looka s ležernim pomakom do ženstvenih kombinacija s haljinom u glavnoj ulozi, u tenisicama i cipelama na petu, a kako izgleda Matein modni tjedan pogledajte u nastavku.

Business_Casual_Monday.jpg
Dora_Barker_Journal__1_.jpg

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - DORA BARKER

Dora Barker studentica je 5. godine filmske i televizijske režije i produkcije, koja je u medijskim krugovima još poznatija kao talentirana fotografkinja i snimateljica. Svoj potpis stavila je na mnoge kampanje domaćih modnih brendova, a istaknula se i svojim Instagram profilom na koji ju prati više od 10.000 followera. Ova kolekcionarka Jordan 1 tenisica najviše voli street fashion pomiješan s dozom high fashion komada, a kako bi nam pokazala tjedan dana u svom ormaru, posjetila je Designer Outlet Croatia i odabrala svoje nove omiljene komade koje nosi na svakodnevnoj bazi. Od njene interpretacije poslovnog looka, preko rokerskog štiha, pa sve do casual kombinacija s pomakom, modni dnevnik Dore Barker očekuje vas u nastavku!

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA - ANDREA

Bez obzira bira li odjevne komade koje će ponijeti sa sobom na sljedeće putovanje, casual modele za kućne kombinacije i kavu u gradu ili poslovno odijelo, Andrea Trgovčević obožava popuste i pobornik je ekonomične i multifunkcionalne kupovine stylinga zbog čega je Designer Outlet Croatia jedna od njezinih omiljenih shopping destinacija. Kako izgleda jedan tjedan u njezinom ormaru te koje je odjevne komade i modne dodatke odabrala za početak 2021., otkrila nam je u malom modnom dnevniku u nastavku.

monday_01.jpg
pon_03.jpg

7 kombinacija za 7 dana - Marko

Kako u njegovom ormaru izgleda jedan zimski tjedan koji poslovne obaveze spaja s blagdanskim priprema te koje je odjevne komade i modne dodatke iz ponude Designer Outleta Croatia dodao u svoju garderobu za zimsku sezonu? Marko nam je otkrio u malom modnom dnevniku u nastavku.

Kroz sedam odličnih kombinacija koje ćete sigurno poželjeti posuditi ravno iz njegovog ormara.

7 kombinacija za 7 dana - Dora

Odjevne kombinacije Dore Predojević nikad ne prolaze nezapaženo. Njezin je modni stil elegantan i ženstven, ali i zaigran i uvijek u korak s najnovijim modnim trendovima. Njezin ormar tako je savršeno mjesto da istražite najbolje odjevne komade i modne dodatke – bilo da ste u potrazi za elegantnim klasicima ili efektnim trendi modelima.
Kroz sedam kombinacija koje je odabrala za jedan tipičan jesenski tjedan, Dora nam je otkrila i svoju omiljenu shopping destinaciju - Designer Outlet Croatia

 

i_do_like_mondays_04.jpg

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna