buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
13
13 14 6
Sub 105
Ned 94
Pon 115
Uto 94
Sri 76

7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA

TJEDAN U ORMARU ANJE DUJAKOVIĆ

Ako volite modu, Anja Dujaković sigurno vam je poznato lice. S više od 128 tisuća pratitelja na Instagramu, Anja je jedno od najmoćnijih imena domaće influencerske scene. Osim što na Instagramu profilu @ania_ddd svakodnevno dijeli svoje odjevne kombinacije, Anja se povremeno bavi i modelingom te je ambasadorica brojnih svjetskih brendova. 

Gdje pronalazi najbolje odjevne komade i modne dodatke te kako spaja nove trendove i vječnu elegnaciju? Anja nam je otkrila u malom modnom dnevniku u nastavku – kroz sedam odličnih kombinacija koje ćete sigurno i sami poželjeti nositi!

Anja_Dujakovic__6_.jpg

Jil Sander body (Heraldi) 
Ted Baker kaput 
Polo Ralph Lauren hlače (Five Star Fashion) 
Ted Baker torbica 

Najčešće i najviše volim nositi ‘all black’ outfit, mislim da s time čovjek nikada ne može pogriješiti i da je takav outfit vječna elegancija. Jil Sander body i Polo Ralph Lauren hlače u crnoj boji super su kombinacija uz minimalno razmišljanja i truda, a ovog sam ju puta oživjela s prekrasnim lila Ted Baker kaputom. Ovakav tip poslovnih hlača nosiv je u apsolutno svakoj prilici, idealan je za ured, ali i večernje izlaske, a osim na ovaj način volim ih kombinirati i uz tenisice.

Liu Jo tenisice (Corso Roma) 
Polo Ralph Lauren pulover (Five Star Fashion) 
Armani Exchange torba
Jil Sander hlače (Heraldi) 
Guess sunčane naočale (Optotim) 

Tko kaže da za vrijeme zimskog perioda ne možemo nositi življe boje? Iako jarke i upečatljive boje nisu nešto što često nosim, ponekad volim obući nešto takvo, to mi dodatno digne raspoloženje. Ovog utorka odlučila sam se za kombinaciju s upečatljivim Polo Ralph Lauren džemperom jarko žute boje koji svaku kombinaciju čini posebnijom. Uz njega sam kombinirala ove fenomenalne hlače i udobne tenesice za šetnju gradom te veliku praktičnu Armani Exchange torbu u koju mi stane sve i svašta.

Anja_Dujakovic__5_.jpg
Anja_Dujakovic__7_.jpg

Jil Sander pulover (Herladi) 
Charm naušnice
Fracomina suknja (XYZ) 
Trussardi torba 
Formentini salonke (Corso Roma)
Nine West torbica 

Današnji dress code – poslovno i elegantno. Osjećam se jako ugodno u svilenkastim stvarima, a još ugodnije u pletenim puloverima. Jil Sander pulover s oversized rukavima super je zimski odjevni komad kojeg planiram nositi i na predavanja na faks. Obožavam nositi sve nijanse plave boje, mislim da super paše ženama koje imaju maslinastu put kao i ja. Outfit sam upotpunila bijelim detaljima i preslatkim naušnicama.

MaxMara haljina (XYZ)
Polo Ralph Lauren kožna jakna (Five Star Fashion) 
Cristin čizme (Corso Roma) 

Ovu ženstvenu MaxMara haljinu odlučila sam kombinirati s tomboy dodatcima (crne chunky čizme i bajkerska kožna jakna). Ponekad volim iznenaditi sebe i kombinirati rock komade s ženstvenim. Ova stylish svilenkasta haljina nosiva je za zimu, jesen, proljeće i ljeto. Osim u ovakvoj ležernoj kombinaciji koju sam obukla za kavu s frendicama planiram je nositi i sa zlatnim ili srebrenim sandalama za ljetne izlaske.

Anja_Dujakovic__1_.jpg
Anja_Dujakovic__2_.jpg

Hugo Boss majica 
Elisabetta Franchi hlače (XYZ) 
Patrizia Pepe torba 
Ted Baker sat (Watch Center) 
Nine West salonke 

Bazni komad ovog looka su hlače s potpisom Elisabette Franchi, jednog od mojih najdražih brendova. Jedno veliko DA za ovakav tip profinjenih hlača koje daju efekt dugih vitkih nogu. Zlatni detalji i jednostavna bijela majica uz ove hlače pun su pogodak. Ovakav spoj modnih klasika sa efektnim zlatnim gumbima na hlačama odabrala sam za večernji izlazak.

Patrizia Pepe sako
Patrizia Pepe hlače 
Formentini salonke (Corso Roma) 
Oliver Weber naušnice (Watch Centar) 
Just Cavali sat (Watch Centar) 

Odjevni predmet kojeg najčešće kombiniram i za dnevne i noćne lookove je sako. Dobar  bijeli ,crni ili nude sako za mene je prvi odabir kad su u pitanju poslovni sastanci, dnevne varijante na traperice i tenisice, ali i izlasci na večeru ili u klub. Kombinirala sam ga sa šljokastim Patrizia Pepe hlačama i prekrasnim i Oliver Weber naušnicama koji su dodali dašak glamura ovom party outfitu. Spremna sam za izlazak!

Anja_Dujakovic__3_.jpg
Anja_Dujakovic__4_.jpg

Dsquared2 haljina (XYZ) 
Guess naušnice (Watch Centar) 
Lovely Bags torba 
Patrizia Pepe čizme 
Just Cavalli sat (Watch Centar) 

Kombinacija koja godinama ne izlazi iz mode svakako su haljine s visokim čizmama. Crne visoke čizme na petu klasik su koji uvijek dobro dođu u ženskom ormaru, lako se kombiniraju i sa uskim trapericama ,a ova lepršava haljina komad je za koji sam sigurna da će poludjeti sve žene! Nedjelja je dan za srediti se, obući nešto slatko, lepršavo i ženstveno, pa je ovaj outfit po meni odličan izbor za nedjeljni ručak u omiljenom restoranu i kavu s frendicama u Zagrebu. Također, zaljubila sam se ove Guess upečatljive zelene naušnice.

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna