buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
17
17 21 7
Sub 2310
Ned 2011
Pon 2212
Uto 1710
Sri 98

TJEDAN U ORMARU MATEE SENJAK 7 KOMBINACIJA ZA 7 DANA

Matea Senjak se bavi arhitekturom i dizajnom interijera (@doyoudreamofinterios), no njezina najveća strast su putovanja. “Always a dreamer, sometimes a traveler” moto je kojim se vodi na svom Instagram profilu @doyoudreamof, a na kojem najčešće objavljuje fotografije sa svojih brojnih putovanja. Osim na uzbudljivo putovanje kroz hrvatske gradove i popularne svjetske destinacije, Matea Senjak na svojim nas fotografijama često vodi i na jednako uzbudljivo modno putovanje.

Od poslovnog looka s ležernim pomakom do ženstvenih kombinacija s haljinom u glavnoj ulozi,u tenisicama i cipelama na petu, modni dnevnik Matee Senjak donosimo u nastavku!

matea_senjak__1_.jpg

EASY & LEISURE

PONEDJELJAK

Vjerujem da nam je svima često potreban ”Smonday” – dan između nedjelje i ponedjeljka. No, kako on nažalost (još) ne postoji, ponedjeljak je dan koji za mene predstavlja uvertiru i laganu tranziciju u radni tjedan, bez obzira na užurbani tempo i obveze koje on nosi. Stoga poslovni look volim ublažiti komadima poput T-shirta, chunky tenisica i hlača širokih nogavica, po mogućnosti u pastelnim bojama (ove godine je lila apsolutni hit), kako bi ponedjeljak prošao što ležernije i udobnije.

Hugo Boss blejzer 
Hugo Boss T-shirt
Patrizia Pepe hlače 
Hugo Boss Ranger Runn tenisice
Dune pismo torba (Nine West) 
Ray Ban sunčane naočale (optika Optotim) 
Guess naušnice (Watch Centar) 
Guess prsten (Watch Centar) 

NOW WE’RE TALKING COLORS!

UTORAK

Nakon uspavanog ponedjeljka, tjedan nastavljam energično, pa me u tome često prate i boje. Kobalt plava i tirkizna savršeni su match koji odabirem svako proljeće. Kombinacija lepršave bluze i hlača visokog struka odlična je prilika za igru ovih odvažnih boja, koje ne samo da cijeli outfit čine izuzetno moćnim i elegantnim, već su i momentalni booster raspoloženja! Još par zlatnih detalja, cipele na petu i – voila.

Patrizia Pepe hlače 
Fracomina bluza (XYZ)
Marc Fisher cipele (Nine West) 
Patrizia Pepe torbica 
Patrizia Pepe etui za kreditne kartice 
Ted Baker sat (Watch Centar) 
Guess prsten (Watch Centar) 

matea_senjak__2_.jpg
matea_senjak__3_.jpg

I’M LEVITATING

SRIJEDA

Barem jednom tjedno nosim haljinu, a srijeda se čini kao idealna prilika za presjeći tjedan jednim lepršavim cvjetnim outfitom. Najčešće ih kombiniram na jednostavne bijele tenisice, a ovaj put kombinaciju sam upotpunila bijelom trendi torbicom s debelim remenom brenda Patrizia Pepe. Dobra traper jakna uvijek je u modi, a ovo proljeće došla je u novom ruhu – kratka i izrazito slatka!

Scotch & Soda haljina na preklop (Europa92, Levi’s) 
Pepe Jeans traper jakn
Hugo Boss tenisice 
Patrizia Pepe torbica 
Guess naušnice (Watch Centar) 

ROMANTIC BOHEMIAN

ČETVRTAK

Zovem ga malim petkom, pa samim time i raspoloženje kreće u tom smjeru. Kava ili ručak nakon radnog vremena definitivno je povod za niske potpetice. Kombiniram ih na wide-leg traperice visokog struka, romantičnu košulju nježne neutralne nijanse  i upečatljivu torbu u boho stilu – mom omilljenom

Premiere Fracomina košulja (XYZ) 
Hugo Boss traperice 
Tosca Blu cipele (XYZ) 
Patrizia Pepe torba 
Ted Baker sat (Watch Centar) 

matea_senjak__5_.jpg
matea_senjak__4_.jpg

WHITE IS THE NEW BLACK

PETAK

Odijela naprosto obožavam. Bijela odijela asimetričnog kroja – još više. Jednostavan i elegantan poslijepodnevni look za šetnju gradom, uz detalj (s razlogom) najpopularnije pastelne boje ovog proljeća – lile, najdraži mi je način da zakoračim u vikend!

Patrizia Pepe blejzer na preklop 
Patrizia Pepe hlače 
Nine West cipele  
Brawn torbica (Corso Roma) 

EASY LIKE SATURDAY MORNING

SUBOTA

Za mene nema ništa ljepše od laganog i opuštenog subotnjeg jutra (ukoliko nije radno naravno). Nakon nekog zdravog i šarenog doručka, volim se zaputiti u grad i lutati ulicama, ići u nabavku, družiti se uz kavu ili brunch, a pri tome se najugodnije osjećam u midi lepršavoj haljini, zanimljivih detalja – poput ovih zvonolikih rukava. Budući da nas kiša zadnjih tjedana prati u stopu, često posegnem i za dobrim kaubojskim čizmama, a one kognac boje moj su vječiti favorit.

Silvian Heach haljina (XYZ) 
Corso Roma čizme 
Desigual torbica 

matea_senjak__6_.jpg
matea_senjak__7_.jpg

TRAINING TIME

NEDJELJA

Nedjelja je rezervirana za uživanje u šetnjama ili nešto manje ”uživanje” u fizičkim aktivnostima poput treninga. No kako je proljetno vrijeme napokon stiglo na vrata, a ljeto nam se bliži, puno je lakše naći motivaciju i pokrenuti se. Dodatnu motivaciju pronalazim u moćnim adidas outfitima, zbog kojih se ‘summer body’ nekako uvijek čini bližim. Klasičnu crnu kombinaciju upotpunila sam trenirkom jarke žute boje, koja je idealna za prijelazna razdoblja poput ovog ”neodlučnog” proljeća.

adidas sportski top 
adidas sportske tajice 
adidas ženska trenirka gornji dio 
adidas tenisice 
adidas torba za trening 

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna