buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
22
22 23 13
Ned 2411
Pon 2411
Uto 2213
Sri 1610
čet 1410

FASHION TRENDS

Zanima li Vas koji trendovi su popularni u proljeće 2024? U nastavku Vam donosimo odgovor na to pitanje te inspiraciju za sve što trebate imati ove sezone u ormaru.


COLOR SHOT

Stižu nam prvi sunčani dani te se uz prirodu budi i potreba za vedrijim i šarenijim kombinacijama. Komadi u jarkim bojama i raznim printovima i ove godine transformirat će i najjednostavnije outfite. Sve u svemu, sigurni smo da ćete stvoriti savršenu proljetnu garderobu uz ponudu koju Vam nudi Designer Outlet Croatia.

Untitled_design__10__02.png

Untitled_design__15_.jpg

WHITE NOISE

Ne postoji bolji način unošenja svježine i prozračnosti u outfite nego biranjem svestranih bijelih komada. Oni se lako kombiniraju i stiliziraju te mogu pronaći svoje mjesto u svakom outfitu i dati mu luksuzan ili casual izgled. Jedno je sigurno, odabirom klasične bijele košulje, bijelih tenisica ili torbe ne možete pogriješiti.


TOTAL DENIM

Traperice već godinama dominiraju modnom scenom i prenose se iz jednog trenda u drugi. Zato one čine savršeni prijelazni komad, a mogu se nositi i u dnevnim i večernjim kombinacijama uz razne modne dodatke. Naravno, ne smijemo zaboraviti na traper jakne te malo otkačenije traper komade kojima biste rasturili modnu scenu. Ako je jedna stvar jasna, to je da je udobnost zajamčena.

Untitled_design__13__01.png

Untitled_design__16_.jpg

FLORAL MADNESS

Kada se primijene na romantičnu, ali modernu dnevnu siluetu, floralni motivi donose razigranost i ženstvenost u svaki ormar. Za casual kombinacije ili dašak romantike, ni ovog proljeća nećete moći odoljeti ženstvenim cvjetnim bluzama i košuljama. Naravno, cvjetna haljina ostaje klasik prilagodljiv svakoj prilici.

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna