buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
8
8 11 4
Ned 103
Pon 113
Uto 64
Sri 94

Ljeto je još bolje uz stylish kombinacije!

NAJBOLJI LJETNI LOOKOVI

Napokon je započela sezona godišnjih odmora i odlazaka na omiljene ljetne destinacije. Dugi sunčani dani i tople večeri čine nas sretnima i podižu naše raspoloženje, ali ljetna sezona sa sobom donosi i probleme kada je riječ o smišljanju outfita. Vrijeme je kada ne želimo trošiti previše vremena na razmišljanje što ćemo obući svaki dan i zato je vrlo važna dobra organizacija. Unaprijed isplanirajte kombinacije za sljedeći dan i za posebne prilike, a inspiraciju možete pronaći u Designer Outletu Croatia gdje traje Summer Sale. Osim što ćete pronaći veliki izbor odličnih ljetnih komada, čekaju vas i popusti do čak -70% na omiljene modne brandove od kojih izdvajamo: Hugo Boss, GAP, Fashion & Friends, Patrizia Pepe, Desigual, Aldo i brojni drugi.

Uz super komade iz Designer Outleta Croatia svatko može dizajnirati svoje ljeto i kreirati najbolje ljetne outfite, a odlazak u shopping je prvi korak.

outfit3_32.jpg

BOLD S RETRO PRIZVUKOM

Majica GAP: 109,90 kn 

Hlačice Replay: 476,00 kn 

Jakna S.Oliver: 79,00 kn

Marama Tom Tailor 39,00 kn

Naušnice (Guess), Watch centar: 216,30 kn

Sunčane naočale (Chimi Eyewear), Optika Optotim: 872,00 kn

Sandale Nine West: 384,65 kn

Torba Springfield: 145,00kn 

UPEČATLJIVE BOJE

Haljina Patrizia Pepe: 773,50 kn

Ogrlica Patrizia Pepe: 319,00 kn

Torba (Chantal), Good Bags: 114,99 kn

Gležnjače (Brawns), Corso Roma: 749,00 kn

outfit3_25.jpg
outfit3_56.jpg

BIJELA BOJA JE UVIJEK DOBRA IDEJA

Top S.Oliver: 99,00 kn

Hlačice Replay: 375,20 kn

Ogrlica S.Oliver: 104,00 kn

Jakna (Nike), Sport Vision: 524,30 kn

Torbica Replay: 425,60 kn

Sunčane naočale (Chimi Eyewear), Optika Optotim: 872,00kn

VIŠE INSPIRACIJE POTRAŽI NA @DESIGNEROUTLETCROATIA UZ

#DESIGNYOURSUMMER

FESTIVAL.jpg

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna