buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
11
11 13 6
Pet 184
Sub 206
Ned 248
Pon 2510
Uto 2411

CRAZY WEEKEND

IMAŠ LI PETLJE?

Niste sigurni biste li ikada imali petlju skočiti padobranom, bungee jumping ili pak tetovirati se, međutim, istovremeno osjećate da dio vas traži dozu „zdravog“ adrenalina? Postoje izazovi na koje možda nikada nećemo biti spremni, ali je ponekad ipak poželjno izaći iz vlastite zone komfora kako bi život mogli iskusiti na daleko opušteniji i zabavniji način.

Ljubitelji visine, brze vožnje, neizvjesnih gaming natjecanja, beauty tretmana, veliki i mali, a posebice oni koji još uvijek nemaju spreman odgovor na pitanje „Što je najluđe što si do sada napravio/la?“, posjetite Designer Outlet Croatia jer vas 08. i 09.listopada očekuje totalno Crazy Weekend s vrhunskom zabavom popraćenom genijalnim popustima do 70% .

1200x1200__3_.png

IMAŠ LI PETLJE ZAIGRATI S NAJVEĆIM GAMERIMA?

Dosadio vam je gaming u online multiplayer varijanti gdje nepoznati igrači pretežito kempaju? Maštate o dijeljenju vlastitog gaming iskustva i o dinamičnim challengima koji će testirati vaše gamersko znanje i vještine? Bez obzira jeste li profi igrač ili to tek planirate postati, ovo je pravi trenutak za vas da se spremite i zaputite ravno u Designer Outlet Croatia gdje se, zahvaljujući GameHub-u, nalazi gaming corner na kojem i oni najbolji (MVP) igrači poput GallaSandale, Anrila, Lavvek-a i CholaPc-a zarade pokoju sijedu!

Više informacija o gamingdogađaju potražite na linku.

Imaš li petlje isprobati NOVI LOOK?

Za sve one koji bi gamerski joystick ili ekstremne sportove radije zamijenili ugodnim paletama boja, kistovima i opuštanjem, u Designer Outletu Croatia možete pronaćibeauty corner s poznatim influencericama Emom Luketin, Clo Up, Andreom Trgovčević i brojnim drugim licima.

Odgovore na pitanja o tome gdje i tko vam može pružiti trendi glowy look, udijeliti pokoji contouring ili pak skincare savjet, pronađite u nastavku.

1200x1200__2_.png
1200x1200.png

Imaš li petlje CILJATI VISOKO?

Subota je dan za promjene – promjene koje će vas odvesti i do 20m u zrak zahvaljujući Hendrick's ekipi koja je isplanirala pravi vizualni i adrenalinski spektakl!

Koliko visoko možemo ispuniti vaša očekivanja, saznajte u nastavku!

UPOZNAJTE AUTOMOBIL KOJI JE STVORIO POJAM "SUV VOZILO"

Crazy Weekend postaje još luđi uz mogućnost upoznavanja i pregleda RAV4 Plug-in hybrid vozila marke Toyota. Pored prezentacije o Toyotinim hibridnim automobilima, njihovim mogućnostima i prednostima, najsretnijim posjetiteljima nudi se mogućnost testne vožnje s poznatim licem iz svijeta Rallyja – Jurajem Šebaljem.

Pokušajte „ne vrištati“ kada otkrijete detalje u nastavku!

5M7A1893-edit.jpg
1200x1200__4_.png

VELIKI KORACI ZA MALE HEROJE

Koliko vam je bitno da vaše dijete svoje vrijeme provodi u prirodi, na svježem zraku i u dobrom društvu kao što ste i vi nekada? Boravak u prirodi, snalaženje u prostoru i istraživanje svijeta oko sebe općenito, kod svakog djeteta budi znatiželju i potrebu za novim znanjima, kao što potiče samostalnost i samopouzdanje.

Stoga spremite svoje klince i zaputite se u Designer Outlet Croatia gdje vaše najmlađe čekaju praktične radionice koje vode sami izviđači!

LUDI POPUSTI

Ne propustite Designer Outlet Croatia lude popuste u sklopu najluđeg event-a! Očekuju vas genijalni Crazy Weekend popusti do -70% na odabrane artikle i pregršt zabave! Nazovite prijatelje, okupite svoju obitelj, ljubimce i dođite u Designer Outlet Croatia gdje, uz osiguranu zabavu, možete isprobati i kupiti svoje omiljene dizajnerske brand-ove kao što su Hugo Boss, Patrizia Pepe, Ted Baker, Fashion&Friends, Aldo, GAP i mnogi drugi.

Više o aktualnim ponudama naših brand partnera potražite na linku.

1200x1200__2_.jpg

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna