buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
3
3 5 0
Pon 82
Uto 97
Sri 97
čet 95
Pet 65

Sigurnost i dobrobit naših kupaca su uvijek na prvome mjestu. Završni radovi zahtijevaju više vremena kako bi se Designer Outlet Croatia dovršio u skladu s našim profesionalnim standardima. Iz tog smo razloga odlučili pričekati još malo da otvorimo svoja vrata.

 

Designer-Outlet_Croatia-render-novosti.jpg
Designer-Outlet-Croatia-Zagreb-Severina.jpg

Vidimo se 21. lipnja u 17 sati!  Designer Outlet Croatia počastit će vas velikim koncertom Severine u 20 sati, posebnim popustima do čak 70 posto, kao i posebnim zabavnim sadržajima u kojima će uživati cijela obitelj. U našem centru očekuje vas preko 100 omiljenih modnih i lifestyle brandova s cijenama nižima od 30 do 70 posto!

Učlanjenjem u naš VIP Club ulazite u nagradnu igru povodom otvorenja u kojoj najsretniji mogu osvojiti odlične nagrade – walk-in ormar u vrijednosti od 30.000 kn (san svakog ljubitelja mode), sedmodnevno krstarenje za dvoje Mediteranom, poklon bonove i još mnogo toga.

Kako bismo vam pružili ugodno iskustvo shoppinga, izgradili smo posebno naselje koje se prostire na 15 000 m² u kojem ćete moći prošetati hrvatskih regijama – kupujte u trgovinama izgrađenima u stilu koji imitira tradicionalni dalmatinski, pronađite repliku dubrovačkog gradskog tornja, prošećite dalmatinskim kalama ili istražite zagrebačku povijest i otkrijte Kulu Lotrščak.

Zato u kalendaru zabilježite 21. lipnja u 17 sati i pridružite nam se na slavlju. S veseljem vas očekujemo! Na dan otvorenja, u četvrtak 21. lipnja, centar će raditi do ponoći, dok će od petka 22. lipnja do nedjelje 24. lipnja raditi produljeno do 22 sata. Tijekom ta četiri dana, od četvrtka do nedjelje, predviđene su i posebne autobusne linije do i od centra. Više detalja pronađite ovdje.  

TV SPOT

Najava velikog otvorenja

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna