buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
25
25 25 8
Uto 2411
Sri 209
čet 2012
Pet 1410
Sub 1010

MJESEC U ZNAKU OUTLET SHOPPINGA I BROJA 5

PROSLAVI VELIKIH 5 GODINA S OMILJENOM SHOPPING DESTINACIJOM

Već punih 5 godina dio smo vaše svakodnevne rutine te vas vjerno pratimo i modno savjetujemo kroz sve životne trenutke koje smatrate važnima. Upravo zbog toga što smo zajedno utjecali na fashion svijet i trendove, isfurali različite modne kombinacije i izgradili odnos pun povjerenja, sa zadovoljstvom vas pozivamo da dođete i budete dio velike fashion proslave povodom 5. rođendana Designer Outleta Croatia!

Za petu godišnjicu, od 14. do 18. lipnja, poklanjamo vam 5 dana čistog užitka - od TOP rođendanskih popusta, atraktivnih nagrada pa sve do ludog vikend festivala. I kada kažemo "ludog" onda mislimo na proslavu visoko među oblacima, u društvu čupavih prijatelja, uz spoj dobre glazbe, koktela i različitih delicija, mnoštvo smijeha, ludih selfija i ono najvažnije, uz kvalitetan shopping.

Let the good times roll!


Popusti_01.png

1. NEODOLJIVI POPUSTI

NAMA SRETAN ROĐENDAN, VAMA SRETNE UŠTEDE

Kada Designer Outlet Croatia slavi, onda slavi sa stilom u znaku genijalnih rođendanskih popusta! Pripreme za ovogodišnju ljetnu sezonu bit će pravi piece of cake uz osigurane popuste do -50% u omiljenim fashion i lifestyle brandovima kao što su Patrizia Pepe, Ted Baker, Replay, GAP, Aldo, Desigual i brojni drugi.

 

2. STREET FOOD & KOKTELI

SUMMER FESTIVAL

Ne samo da slavimo rođendan već službeno započinjemo i sa zagrijavanjem za ljetnu sezonu! Najbolji recept za najluđi ljetni party znaju svi – chill time, osvježavajući kokteli, odlična hrana, DJ s dobrim miksom mjuze začinjen kvalitetnim shopping maratonom uz top popuste. Kako bi sve to pronašli na jednom mjestu, od 16. do 18. lipnja, obavezno se pridružite našem Summer festivalu koji će se održati na šetnici između Designer Outlet Croatia i robne kuće IKEA.

Osim toga, šetnicu ćemo u nedjelju (12 -14h) pretvoriti i u Influencer brunch kako biste upoznali i pričali sa svojim omiljenim influencerima, a od kojih posebno izdvajamo: Paulu Sik, Andreu Trgovčević, Jelenu Perić, Elenu Dizdar, Petru Riu te brojni drugi.

Plan aktivnosti dostupan je na linku.

web-SM-FB-post-SummerFestival23-1200x1200px.jpg
GIFTS-02.png

3. VELIKA NAGRADNA IGRA

"5 za 5"

Svi volimo kad Designer Outlet Croatia slavi rođendan jer darovima nikad kraja! Za naših velikih 5, nagrađujemo upravo 5 najbržih shoppingholičara i to punih 5 dana u komadu. Nagradni natječaj "5 za 5" održava se na našem Info centru od 14.06. (od 10h) do 18.06. (do 20:59h), a sve što trebate je (pored brzog hoda) potrošiti minimalno 100,00€ (753,45 kuna) u bilo kojoj našoj trgovini ili robnoj kući IKEA te svoje račune pokazati djelatnicama Info centra (*da, račune je moguće zbrajati).

Kad je riječ o nagradama, u 5 dana darujemo vas s ukupno 25 vrijednih poklon paketa koje su pripremili: robna kuća IKEA, Home&COOK, Replay, Hugo Boss, Douglas, GAP, Cordis, s.Oliver, Maya Maya, Family, Yamamay, Lisca, Calzedonia, Desigual, Ted Baker, Retro Jeans i Good Bags.

P.S. Klik na link za više informacija o nagradnoj igri.

4. NEOČEKIVANE AKTIVNOSTI

SLAVIMO "GLAVOM U OBLACIMA"

I dok vam netko kaže da „živite glavom u oblacima“, na naš je dan i to moguće zahvaljujući Hendrick's A Most Unusual Balloona na vrući zrak! Ljubitelji nešto ekstremnijih aktivnosti, ponajviše visina, u petak i subotu od 18:30h naš će dan moći proslaviti visoko među oblacima.

Za još informacija, kliknite na link.

Hendrick_s.png
Djecji_kutak_02.png

5. RADIONICE ZA KLINCE

KUTAK ČISTE DJEČJE RADOSTI

Znamo da se rođendanima uvijek najviše vesele naši najmlađi i zato smo za njih, u suradnji s robnom kućom IKEA, osigurali poseban kutak koji će, sigurni smo, biti najglasniji i samim time dodatno podići atmosferu cjelokupne proslave.

Spakirajte svoje klince i dođite u Designer Outlet Croatia na njihov vikend party u duhu edukativnih, ekoloških i kreativnih radionica.

Kako će se zabaviti vaši najmlađi, saznajte u nastavku.

Vaša lista želja

Vaša lista želja je prazna